ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Νίκο Ιγγλέση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π & Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΑΜΟΥ

 

Σάμος, 4-04-2014

 

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Νίκο Ιγγλέση»

 

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπαίδευσης Σάμου, κ. Παναγιώτης Ζαβουδάκης στον κ. Νίκο Ιγγλέση. Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ κύριε Ιγγλέση,

Παραλάβαμε σήμερα με μεγάλη μας χαρά το laptop και τον εκτυπωτή που είχατε την ευγενή καλοσύνη να αποστείλετε στη Διεύθυνσή μας. Η ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής μας είναι πολύτιμη, ειδικά αυτή την εποχή που η οικονομική στενότητα έχει οδηγήσει σε μια σειρά από δυσλειτουργίες.

Η ευαισθησία την οποία πάντοτε επιδεικνύετε για την γενέτειρά σας, αποτελεί σαφή απόδειξη της αγάπης σας για τη Σάμο και της προσπάθειάς σας να ενισχύσετε με κάθε τρόπο τον τόπο μας.

Για μια ακόμη φορά, σας ευχαριστούμε θερμότατα για το έμπρακτο ενδιαφέρον σας και θα χαρούμε, στην επόμενη επίσκεψή σας στο νησί, να σας υποδεχτούμε και να σας φιλοξενήσουμε στα γραφεία της Διευθύνσεώς μας ή να επισκεφθούμε μαζί σας σχολικές μονάδες του νησιού, προκειμένου να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, την εξαιρετική δουλειά που, παρά τις μεγάλες αντιξοότητες, επιτελούν οι εκπαιδευτικοί μας».

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής ΠΕ Σάμου

Παναγιώτης Ζαβουδάκης

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1274
ΕχθέςΕχθές1482
ΕβδομάδαΕβδομάδα2755
ΜήναςΜήνας43800
ΣύνολοΣύνολο5916141
Statistik created: 2017-11-21T21:39:26+02:00
O καιρός σήμερα