ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Δρακαίοι: Χωρίς γιατρό, χωρίς συγκοινωνία…

ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου η "Ανατροπή" επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Δρακαίων. Την υποδέχτηκαν κάτοικοι που ήθελαν να ενημερωθούν, αλλά και να αναπτύξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Η ενημέρωση και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν ουσιώδη και εποικοδομητική.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ανέπτυξε διάφορα θέματα σχετικά με την λειτουργία του δήμου. Έγινε αναφορά στα έσοδα και τα έξοδα του δήμου και δόθηκαν και παραδείγματα. Ακολούθησαν τοποθετήσεις αρκετών παρευρισκομένων.

Έγιναν παράπονα για διάφορα προβλήματα που βιώνουν οι κάτοικοι των Δρακαίων.

Οι αγροτικοί δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση και έχουν χρόνια να δουν μηχανήματα του δήμου να τους επιδιορθώσει και να τους συντηρήσει.

Ο δημοτικός φωτισμός παρουσιάζει πολλά προβλήματα και οι κάτοικοι έχουν μαζί τους φακό, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν στα σπίτια τους το βράδυ.

Βασικά προβλήματα, λόγω και της ιδιαιτερότητας του απομακρυσμένου αυτού χωριού, είναι η συγκοινωνία και ο αγροτικός ιατρός.

Συγκοινωνία υπάρχει μόνο μια φορά την εβδομάδα και οι ηλικιωμένοι κάτοικοι δεν μπορούν να καλυφτούν.

Επίσης, κάποτε υπήρχε συνέχεια αγροτικός ιατρός με έδρα το περιφερειακό ιατρείο της Καλλιθέας, αλλά τώρα δεν υπάρχει και έρχεται μόνο μια φορά την εβδομάδα.

Ένας κάτοικος με λύπη και αγωνία αναρωτήθηκε:

Πως θα σωθούμε άραγε, αν γίνει κάτι και κινδυνέψουμε;

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1268
ΕχθέςΕχθές1482
ΕβδομάδαΕβδομάδα2749
ΜήναςΜήνας43794
ΣύνολοΣύνολο5916135
Statistik created: 2017-11-21T21:39:26+02:00
O καιρός σήμερα