ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Oι Πολύτεκνοι Σάμου ενάντια στη νέα φοροεπιδρομή.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάμος 23 Ιανουαρίου 2016

Αρ. Πρωτ. : 4

 

«Ώ παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε πατρίδ’ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων νυν υπέρ πάντων αγών»

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας τηρώντας το καταστατικό του, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις (Φορολογία – Ασφαλιστικό), δεχόμενο τις εκκλήσεις απόγνωσης εκατοντάδων μελών μας, αποφάσισε ομοφώνως να στηρίξει τον αγώνα όλων των εργαζομένων και συνταξιούχων των νησιών μας ενάντια στην νέα φοροεπιδρομή.

Ο σύλλογός μας δυστυχώς παρά τις συνεχείς του εκκλήσεις του με τη μορφή επιστολών - ενημερώσεων προς την κυβέρνηση για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, την προστασία της οικογένειας και της πατρίδας, δεν εισακούστηκε ποτέ με αποτέλεσμα οι εναπομείναντες οικογένειες των νησιών μας να μη δύνανται πλέον να επιβιώσουν.

Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε τα μέλη μας στα πλαίσια της δημοκρατίας και νομιμότητας να υπερασπιστούν, μέσω των εργατικών τους σωματείων – συλλόγων, το δικαίωμα στη ζωή, το μέλλον των παιδιών τους και το σεβασμό στο θεσμό της οικογένειας θέματα που το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδας θεωρεί πρωταρχικά και προστατεύει.

 

Με σεβασμό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Απόστολος Γ. Τσιώλης

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Β. Βούρος

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα504
ΕχθέςΕχθές1704
ΕβδομάδαΕβδομάδα10510
ΜήναςΜήνας38302
ΣύνολοΣύνολο5910643
Statistik created: 2017-11-18T09:26:53+02:00
O καιρός σήμερα