ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ GREEK TOURISM EXPO 2015

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στη

2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism Expo 2015”, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan στα Σπάτα από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, με σκοπό την παρουσίαση και προώθηση των νησιών της, τόσο στην εσωτερική τουριστική αγορά, όσο και στο εξωτερικό, μέσω προγραμματισμένων επαγγελματικών συναντήσεων (Β2Β).

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος Β2Β πραγματοποιήθηκαν από τα στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας 30 συναντήσεις με tour operators και τουριστικούς πράκτορες από τις εξής χώρες: Τουρκία, Γερμανία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Ινδία, Λιθουανία, Πολωνία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Κίνα, Ουγγαρία, ΗΠΑ, Δανία, Ελβετία, Ολλανδία, Τσεχία, Σερβία και από την Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράστηκε για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ειδικά για την παροχή πακέτων με εναλλακτικές δραστηριότητες.

Τα στοιχεία επαφών από τις συναντήσεις θα σταλούν από τη Διεύθυνση Τουρισμού σε όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες των νησιών.

Στη δυνατότητα που έδωσε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου για συμμετοχή επιχειρηματιών του τουρισμού, στο πρόγραμμα των Β2Β συναντήσεων, ανταποκρίθηκαν 4 επιχειρήσεις (Όμιλος Φεγγουδάκη, Hotel Argentikon Luxury Suites, Melia Sol Art Studios από τη Χίο και Varos Village από τη Λήμνο), οι οποίες και πραγματοποίησαν τις δικές τους επιχειρηματικές συναντήσεις.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου παρευρέθησαν εκπρόσωποι από τους Δήμους Σάμου και Ικαρίας.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα527
ΕχθέςΕχθές1704
ΕβδομάδαΕβδομάδα10533
ΜήναςΜήνας38325
ΣύνολοΣύνολο5910666
Statistik created: 2017-11-18T09:26:53+02:00
O καιρός σήμερα