ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΕΚΤΑΚΤΟ! Sos εξέπεμψε το πλοίο Μυτιλήνη από το Καρλόβασι!

Τελειωμό δεν έχουν οι

περιπέτειες με το πλοίο ''Μυτιλήνη" που βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες καθηλωμένο στο νέο Λιμάνι Καρλοβάσου, λόγω βλάβης στις κύριες μηχανές του.

Πριν από λίγες ώρες ο πλοίαρχος και το προσωπικό του πλοίου ζήτησαν την συνδρομή και τη βοήθεια του λιμενικού και των αρχών αφού κινδυνεύει να παρασυρθεί από τους δυνατούς ανέμους έντασης 11 μποφώρ και να μείνει ακυβέρνητο!

Δυστυχώς η άγκυρα του πλοίου αλλά και οι κάβοι δεν είναι ικανά να κρατήσουν το καράβι ασφαλές στο λιμάνι και ανά πάσα στιγμή μπορεί να παρασυρθεί και να το πετάξει στη στεριά!

Παρόλες τις προσπάθειες του προσωπικού να δέσουν με ασφάλεια το πλοίο, οι κάβοι σπάνε συνεχώς!

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν το Λιμενικό με επικεφαλής τον Λιμενάρχη κ. Νίκο Κωνσταντέλη, η Πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ από τους πρώτους που πήγαν για βοήθεια ήταν ο Αντιδημαρχος Σάμου κ. Καλατζής με τον κοινοτικό σύμβουλο κ. Μανώλη Νικολού.

Στο σημείο πήγαν μετά από λίγο και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος και ο Πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης προκειμένου να κάνουν επιτόπου αυτοψία και να δουν ποια είναι η κατάσταση.

Παρόλο που έγιναν προσπάθειες και από άλλα μέσα, δυστυχώς ο κίνδυνος παραμένει και αυτή τη ώρα είναι σε αναμονή ενός μεγάλου γερανοφόρου οχήματος προκειμένου να γίνει προσπάθεια να δεθεί με συρματόσχοινα το καράβι.

 

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε...

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+4 #1 ΒΑΓΓΕΛΙΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΟΥ 18-02-2015 07:55
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΄ ΤΙ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΚΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΔΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΜΠΟΣ -ΠΙΣΩ
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2413
ΕχθέςΕχθές4792
ΕβδομάδαΕβδομάδα17764
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο3818229
Statistik created: 2016-03-31T07:21:44+00:00
O καιρός σήμερα