ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Δεν ξεκινά δρομολόγια το "Αίολος Κεντέρης Ι" στη Σάμο!

Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστες πηγές της

εφημερίδας μας φαίνεται ότι παρόλο που η NEL LINES έχει δημοσιεύσει στην επίσημη ιστοσελίδα της τα δρομολόγια του ταχύπλοου ''ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ Ι'' που υποτίθεται ξεκινούν στις 29 Ιουνίου δυστυχώς δε θα σηκώσει ποτέ άγκυρες για το Βαθύ της Σάμου.

Όπως φαίνεται λόγω του γεγονότος ότι μπήκε και το "Μύκονος" το καλοκαίρι για τη Σάμο, η ΝΕL LINES κάνει πίσω αφού εκτιμά ότι η αγορά δεν σηκώνει και 3ο πλοίο και μάλιστα με πολύ μεγάλο κόστος.

Η εταιρεία θεωρεί ότι το "Μυτιλήνη" στη γραμμή μπορεί να είναι ανταγωνιστικό και να "χτυπήσει" περισσότερα εισιτήρια, ενώ το κόστος του είναι κατά πολύ χαμηλότερο.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+3 #1 samiakianaptiksi 19-05-2013 07:09
Πραγματικά άσχημη είδηση για το νησί μας. Πραγματικά για άλλη μια φορά, όπως και τα δρομολόγια του Μύκονος, φαίνεται ποιος διοικεί και ελέγχει το Αιγαίο , ποιος αποφασίζει ποιοι νησιώτες θα έχουν και τι είδους πρόσβαση με το κέντρο. Αλήθεια, ποια θα είναι τώρα η παρέμβαση του Εμπορικού συλλόγου ; αλήθεια τι έχει να πει ο Δικηγορικός σύλλογος ; Γιατί ακόμα δεν έχουν κάνει παρέμβαση ή δεν το έχουν αντιληφθεί; Θα περιμένω να δω τις αντιδράσεις τους μιας και κόπτονται τόσο πολύ για το καλό του τόπου, όπως αναληθείς λέγανε πριν λίγο καιρό. Που είναι οι αιρετοί τεμπέληδες να παρέμβουν ή μήπως κανείς δεν τους δίνει σημασία ; Η Ισχύς Εν της Ενώσει κύριοι/ες μόνο έτσι θα καταφέρουμε κάποια πράγματα, μόνο έτσι θα έχουμε έστω ένα μικρό αλλά υπαρκτό δικαίωμα στην ελπίδα. Ας το καταλάβουμε όλοι και ας σβήσουμε τα τοπικιστικά μίση και σαχλαμάρες του παρελθόντος. Όλοι μαζί και όχι χώρια .
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα838
ΕχθέςΕχθές4189
ΕβδομάδαΕβδομάδα34290
ΜήναςΜήνας88646
ΣύνολοΣύνολο3768168
Statistik created: 2016-03-20T07:08:21+00:00
O καιρός σήμερα