ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΣΑΜΟΣ: Απόβαση λαθρομεταναστών σε πολυσύχναστη παραλία με λουόμενους!

Είναι απίστευτες οι

εικόνες που αντικρίζουν καθημερινά τουρίστες αλλά και οι κάτοικοι της Σάμου, όπου λαθρομετανάστες αποβιβάζονται πλέον στο νησί χωρίς κανένα πρόβλημα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ακόμη και στα πιο πολυσύχναστα μέρη, αφού κανείς πια δεν τους εμποδίζει!

Στην πλειοψηφία τους είναι Σύριοι, αλλά σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, αναμεσά τους υπάρχουν και ύποπτα στοιχεία και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ρόλο μπορούν να διαδραματίσουν ερχόμενοι στη χώρα μας.

Οι Τούρκοι δουλέμποροι σε συνεργασία και με Σαμιώτες, εκμεταλευόμενοι τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν, δεν διστάζουν μπροστά στο εύκολο κέρδος να παίζουν ακόμη και με την ασφάλεια της χώρας.

Είναι άμεση απαίτηση πολλών κατοίκων του νησιού, οι αρμόδιες αρχές και το πολιτικό προσωπικό να ρίξει το βάρος του στην έρευνα και τον εντοπισμό αυτών των κακοποιών στοιχείων που εκμεταλεύονται το ανθρώπινο δράμα και να οδηγηθούν στη φυλακή!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα βίντεο που σας δημοσιεύει η ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'', όπου ένα σκάφος γεμάτο με λαθρομετανάστες ανενόχλητα αποβιβάζεται (πριν από 2 ημέρες) σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού (στο Ποτάμι Καρλοβάσου) και κυριολεκτικά μπροστά σε λουόμενους τουρίστες!!!

Είναι χαρακτηριστικό επίσης να πούμε πως κοινή διαπίστωση των πολιτών είναι πως η FRONTEX με τους καλοπληρωμένους υπαλλήλους της, παίζει καθαρά διακοσμητικό ρόλο στο νησί και οι αρμόδιοι πρέπει να επανεξετάσουν και αυτόν τον παράγοντα!

Παρόλα αυτά το Λιμεναρχείο Σάμου είχε μια επιτυχία χθες το μεσημέρι, όταν συνέλαβε έναν 45χρονο τούρκο διακινητή, στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου λίγο νωρίτερα είχε αποβιβάσει 22 λαθρομετανάστες.

Ο διακινητής εντοπίστηκε από σκάφος του λιμενικού και μετά από καταδίωξη συνελήφθη και φυσικά κατασχέθηκε και το σκάφος του. ΔΕΙΤΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ που μας έδωσε ο αναγνώστης της εφημερίδας μας Θεοδ. Κοντ.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #2 ΑΝΩΝΥΜΟΣ 21-07-2015 11:55
που ηταν ο στρατος να τους δωσει πετσετουλες να μη κρυωσουν και μετα να τους φτιαξει και ενα ωραιο γευμα στα παιδια που ηταν και κατακοπα απο το ταξιδι να μη πεινανε??? καλα τι πραγματα ειναι αυτα?
Παράθεση
 
 
-2 #1 γιαννης 20-07-2015 18:54
Ωραια διαφημιση κανετε στο νησι μας κυριε γιωργο γαρυφαλου εκ αθηνων. Μεχρι και το zougla.gr το εχει ειδηση. Και μεις ολοι νομιζαμε οτι ερχονται με αεροστατο.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα4642
ΕχθέςΕχθές4746
ΕβδομάδαΕβδομάδα27377
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο2868647
Statistik created: 2015-08-22T14:21:44+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή