ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Τραγικός ο απολογισμός! 11 νεκροί από το ναυάγιο στη Σάμο! VIDEO-FOTO

Ρεπορτάζ ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ''

Γράφει ο Γιώργος Γαρυφάλλου

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δυστυχώς αυτό που όλοι φοβόντουσαν, πως με την επιδείνωση του καιρού και τις άσχημες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο, η θάλασσα θα ξεβράζει πτώματα προσφύγων, επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο!

Άλλο ένα ναυάγιο εκδηλώθηκε σήμερα στις 06:30 το πρωί στην περιοχή Γαλάζιο της Σάμου, όταν μια πλαστική βάρκα με 27 περίπου επιβαίνοντες, μόλις 20 μέτρα από την ακτή αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα σε αυτή πολλά γυναικόπαιδα!

'Αμεσα σήμανε συναγερμός και προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας της Πυροσβεστικής, του Συλλόγου Αυτοδυτών, και της ΕΟΔ, αλλά και ψαράδες και κάτοικοι της περιοχής, έσπευσαν με σκάφη και με άλλα μέσα στην περιοχή, προκειμένου να βοηθήσουν ναυαγούς!

Δυστυχώς από τις έρευνες ανασύρθηκαν από το κουφάρι του σκάφους 11 άνθρωποι από τους οποίους τα 6 μικρά παιδιά από 7 μηνών έως 5 ετών, και 5 γυναίκες!!!

Οι έρευνες ακόμη και τώρα συνεχίζονται, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες των ναυαγών πιθανολογείται πως αγνοούνται άλλα 2 άτομα...

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα652
ΕχθέςΕχθές4153
ΕβδομάδαΕβδομάδα12453
ΜήναςΜήνας16764
ΣύνολοΣύνολο3174600
Statistik created: 2015-11-04T22:04:11+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή