ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΣΑΜΟΣ. Άφησαν 4 παιδιά χωρίς πατέρα και τώρα (Χριστούγεννα) χωρίς ρεύμα!

Ρεπορτάζ Γαρυφάλλου Γιώργος

Eξοργισμένη είναι η κοινωνία της Σάμου εδώ και αρκετές ημέρες, με αυτό που συνέβη για άλλη μια φορά σε πολύτεκνη χήρα, μητέρα τεσσάρων (4) παιδιών.

Πριν από έναν (1) χρόνο περίπου, όλοι θυμόμαστε τον άδικο χαμό του 34χρονου πατέρα 4 παιδιών στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στη Σάμο, όταν, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας που οδηγούσε και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Ο Νικόλαος Κλώθος συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον χαμό του αφού περίμενε χτυπημένος στην άσφαλτο πάνω από 1,5 ώρα λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στο νησί και για άλλη μια φορά οι "γνωστοί - άγνωστοι" είχαν δώσει πολλά λόγια και υποσχέσεις.

 

Σήμερα και ενώ έχει περάσει πάνω από ένας (1) χρόνος, η 39χρονη χήρα κυρία Χαραλαμπάκη Καλλιόπη, είναι άνεργη με 4 ανήλικα παιδιά περιμένωντας από το κράτος (ακόμη) να της βγάλει την σύνταξη από τον θάνατο του συζύγου της.

Τέσσερα ανήλικα παιδιά 11, 9, 7 και 2 ετών!!!

 

Αυτό λοιπόν το απίστευτο Κράτος φρόντισε και μέσω της ΔΕΗ την παραμονή των Χριστουγέννων της έκοψε το ρεύμα ,αφήνοντας 5 ανθρώπους στο σκοτάδι!!!

Παρόλο που (σύμφωνα με πληροφορίες μας) η ΔΕΗ γνωρίζει μέσω αίτησης την πολυτεκνική ιδιότητα της χήρας... για να μην "πέσουν έξω τα καράβια'' και έρθει καμμιά πτώχευση του οργανισμού, προχώρησε λόγω οφειλών στην διακοπή ρευματοδότησης λόγω οφειλών!

 

Σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου κ. Απόστολος Τσιώλης, όταν έμαθε για το περιστατικό αυτό, σε έξαλλη κατάσταση πήγε στο σπίτι που μένει η πολύτεκνη οικογένεια στο Καρλόβασι και ανέβασε τον διακόπτη του σπιτιού επαναφέροντας το ρεύμα!!!

Σε δηλώσεις του στην ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ" μας ανακοίνωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συλληφθεί και δήλωσε αποφασισμένος πως "...η οικογένεια θα κάνει πρωτοχρονιά με αξιοπρέπεια" .

Ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων όπως μας είπε θα έχει επικοινωνία σήμερα το πρωί με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνο Σκουρλέτη όπου θα του ζητήσει την παρεμβασή του!

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται εκατοντάδες πολίτες της Σάμου που είναι ικανοί να συμπαρασταθούν με κάθε μέσο στην περιπέτειά της!

Κατά τα άλλα η κυβέρνηση ασχολείται ΜΟΝΟ με τα δικαιώματα των προσφύγων εξασφαλίζοντας στέγη, θέρμανση, ρεύμα, σίτιση και άλλα (και καλά κάνει), ξεχνώντας όμως ότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι πολίτες με ίσα δικαιώματα...

Ελπίζουμε ο Βουλευτής Σάμου κ. Σεβαστάκης να θυμηθεί ότι υπάρχουν και Σαμιώτες που δεινοπαθούν και να γυρίσει το βλέμμα του και σε αυτούς...!

Με πράξεις όμως...όχι με λόγια!

 

Από την πλευρά μας η εφημερίδα μας δηλώνει συμπαραστάτης της πολύτεκνης οικογένειας και με κάθε μέσο θα έχουμε το θέμα μέχρι να λήξει η περιπέτειά της στην πρώτη γραμμή!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+1 #7 ΤΑΚΑΡΟΣ 31-12-2015 19:55
Βρε καραμητρο Στεφανε κι εσυ πιστευεις τι λεει η ΔΕΗ; Ποσα σου δινουν;
Παράθεση
 
 
-2 #6 ΣΤΕΦΑΝΟΣ 30-12-2015 19:55
Η ΔΕΗ το διαψεύδει το γεγονός

http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Samos-Diapseydei-i-DEI-oti-ekopse-to-reyma-se-polytekni-oikogeneia-paramoni-ton-Xristoygennon/487248

Ο Καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπερασματά του πιστεύω
Παράθεση
 
 
+3 #5 Bfr 30-12-2015 19:32
Μην μπερδευεστε η κυβερνηση εχει λεφτα μονο για τους παρανομους μεταναστες, λαθρομεταναστες !!!!Για την οικογενεια της κυριας δεν ιδρωνει το αυτι της!Βοηθηστε και καποια οικογενεια που τοσα χρονια πληρωνε τις υποχρεωσεις τους αλλα τωρα για ολους τους βολευτες εφτασε σε αυτη την κατασταση !!!!!Ελεος αξιοπρεπεια δεν εχουν μονο οι αυριανη ψηφοφοροι σας παρανομοι εισερχομενοι απο παντου!!!!!!
Παράθεση
 
 
+6 #4 lolitos..... 30-12-2015 10:59
οταν καποιες επειχειρησεις τυπου ΕΠΕ,ΑΕ , ΟΕ σφετεριζονται τη ΔΕΗ ( γνωριζω συγκεκριμενο υποκαταστημα επιχειρησης που χρωσταει ΜΟΝΟ ΡΕΥΜΑ αξιας 50000 ευρω!!!!) δεν τον ακουμπαει κανεις και πανε σε οικογενειες, ποσο μαλλον της κοπελας που ειναι ηρωας κυριολεκτικα και ΠΟΤΕ δεν εδωσε το παραμικρο δικαιωμα παρα τα οσα της συνεβησαν, και της κλεινουν το διακοπτη για ποιο γ@μημενο κρατος μιλαμε ρε??????Τι να πουν οι πολιτικαντιδες? κι αμα φοβαται η ΔΕΗ (μετα απο 120% αυξησεις που εκανε εν μεσω μνημονιων,φτωχε ιας και ανεχειας του λαου) τρωνε μονο απ τις σαρκες μας και αφηνουν να λειτουργει το ρευμα αμα χρωστας 50.000+ ευρω. ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΟΥΝ?Κι εμενα μου κοψαν το ρευμα πριν 1 χρονο γτ χρωσταγα 340 ευρω !οχι γιατι τα φαγα στα μπουζουκια αλλα γτ αυτο το ρημαδοκρατος που ζουμε δε σε αφηνει να δουλεψεις αν δεν εχεις διαβατηριο απο τριτες χωρες....
Παράθεση
 
 
+14 #3 xristos i sakellaris 29-12-2015 09:40
δημοσίευω τώρα στο fb αριθμό λογαριασμού της οικογενειας
Παράθεση
 
 
+13 #2 Ι.Θ.ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 29-12-2015 06:28
Μα πώς έγινε αυτό τώρα. ..... Ο θάνατος του ανθρώπου χρεώθηκε στην κυβέρνηση την τότε που ήταν προσκυνημενη που αποτελούνταν από δοσιλογους που είχαν αφήσει το νησί στην Τύχη του. ..... Τώρα όμως ΈΧΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΌΤΕ ........ Πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά .... Μαύρη Προπαγάνδα θα είναι ..... Δεν βλέπω και δεν ακούω πουθενά όλα εκείνα τα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΑ ΧΑΜΕΡΠΗ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ που χάλαγαν τον κόσμο κάποτε. ..... Λουφαξαν στις αριστερές ονειρωξεις τους και τώρα ΣΚΟΥΠΙΖΟΝΤΑΙ .
Παράθεση
 
 
+16 #1 νιkos 29-12-2015 05:13
Ανοιξε λογαριασμο δημοσιευσε το να βαλουμε οτι εχει ο καθενας να βοηθησουμε τους συμπατριοτες μας οχι λογια πραξεις οι υπευθηνοι ειναι ανευθηνη να μαζεψουμε χρηματα οχι μονο για το ρευμα αλλα και για αλλες αναγκες που σιγουρα εχουν......
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα694
ΕχθέςΕχθές4012
ΕβδομάδαΕβδομάδα23081
ΜήναςΜήνας15842
ΣύνολοΣύνολο3695364
Statistik created: 2016-03-04T00:43:54+00:00
O καιρός σήμερα