ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΣΑΜΟΣ...νέα βίντεο! Θα χαθούν άνθρωποι!

Γράφει ο Γιώργος Γαρυφάλλου

Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, η κατάσταση όπως αυτή τη στιγμή έχει δημιουργηθεί στη Σάμο, δείχνει ότι έχει ξεφύγει εκτός ορίων και δεν θα αργήσει η μέρα που μπορεί να χαθούν άνθρωποι!

Σε ένα κέντρο ανοιχτής - κλειστής δομής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο νησί και με ανθρώπους που φιλοξενούνται σε τέτοιες συνθήκες, είναι λογικό να έχουμε τα αποτελέσματα που είχαμε και χθες το βράδυ, με τα βίαια επεισόδια και τους τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένας σε σοβαρή κατάσταση!

 

Το Κέντρο Μεταναστών στη Σάμο αυτή τη στιγμή έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει -νόμιμα- 286 ανθρώπους και έχει μέσα 954!

Και όλοι αυτοί από διαφορετικές χώρες, με διαφορετική κουλτούρα, θρησκεία, και διαφορές που είναι φύση αδύνατον να συνυπάρξουν.

 

Με αστυνομική δύναμη που δεν φτάνει να φυλάξει ούτε αγώνα ποδοσφαίρου 'Δ Εθνικής κατηγορίας, τα κακοποιά στοιχεία κάνουν πάρτι στο Κέντρο και η κυβέρνηση και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σφυρίζει αδιάφορα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές αστυνομικών!

 

Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει στα αγωνιώδη δημοσιεύματα που έχουμε κάνει από τον περασμένο Μάρτιο, ΓΙΑΤΙ το Hot Spot της Σάμου που δαπανήθηκαν τόσα εκατομμύρια ευρώ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ;;;

Με κλειστό το Hot Spot η διαδικασία επαναπροώθησης στην Τουρκία δεν προχώρησε ποτέ και έτσι έχουμε μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται εδώ στο νησί, πάνω από 4 μήνες και με τους Τούρκους αξιωματούχους να κάνουν διακοπές!

 

Από την άλλη η κοινωνία και οι πολίτες της Σάμου βρίσκονται σε μεγάλη αναταραχή και με δεδομένο ότι η πτώση στο μεγαλύτερο παραγωγικό κομμάτι του νησιού που είναι ο τουρισμός, να έχει φτάσει τουλάχιστον στο 65%, όλα κρέμονται πραγματικά σε μια κλωστή!

Όπως αναφέρουν πολλοί απλοί πολίτες αλλά και επιχειρηματίες σε εκατοντάδες καταγγελίες που κάνουν συνεχώς στην εφημερίδα μας, αν αυτό συνεχιστεί τότε (όπως λένε) θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Θεωρούν αδιανόητο το μήνα Ιούνιο να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι μετανάστες στο νησί και καθημερινά να γίνονται επεισόδια και κλοπές και κανείς να μην κάνει τίποτε!

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε πως η γενική κατακραυγή που υπάρχει στο νησί για την κατάσταση αφορά και την ανεξέλεγκτη δράση πολλών μελών από διάφορες ΜΚΟ, αλλά και κάποιων "αλληλέγγυων" που δεν διστάζουν να παροτρύνουν τους μετανάστες να προκαλούν επεισόδια, ώστε να "πιέζουν" τη μεταφορά τους προς την Αθήνα!

Κάποιοι μάλιστα από αυτούς έχουν ως στόχο την αναταραχή, ώστε να έχουν και "αντικείμενο εργασίας", καταφέρνοντας και έχοντας ως στόχο το μεγάλο φαγοπότι με τις χρηματοδοτήσεις...

 

ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #4 yorgos 09-06-2016 21:36
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΗΣΙΩΝ .ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 % ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΤΕ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣΥΠΟΔΕΧΟΣΑΣΤ Ε ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΟΜΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΔΙΠΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ ,ΝΕΡΑ ΚΛΠ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΙ. ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΤΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ,ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΜΕ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ,ΑΛΓΕΡΙΑ ,ΜΑΡΟΚΟ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ.
Παράθεση
 
 
+6 #3 ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 06-06-2016 15:51
Όταν οι πολίτες της Σάμου αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους θα είναι απλά αργα.Η ζημιά με τον τουρισμό έγινε και είναι μη αναστρέψιμη για φέτος.Οποιαδήπο τε μορφή βίας θα προβληθεί στα κανάλια και το διαδύκτιο και θα διαφημήσει αρνητικά τον τόπο.Η ρόδος γιατί δεν έχει HOTSPOT??Η Κρήτη γιατί???Όταν χωρίζεις το αιγαίο σε γόνιμη και άγονη γραμμή και καταδικάζεις τις άγονεςπεριοχές με εποικισμό τα ίδια εσωτερικά οικονομικά κεντρα καταστρέφουν τον τουρισμό.Όλα τα άλλα είναι λογια για να αγαπιόμαστε.Αγα πάς την Σάμο???Κλέισε το ΗΟΤ ΣΠΟΤ και διώξε τους υποστηρικτες του.
Παράθεση
 
 
+3 #2 KOSTAS 04-06-2016 20:00
Αγαπητέ κύριε εκδότη,
Τα άρθρα σου είναι απολύτως έγκυρα και αποδίδουν την πραγματικότητα.
Δυστυχώς τη νύφη την πληρώνει το Α.Τ Σάμου , τη στιγμή που κάποιες άλλες Υπηρεσίες σφυρίζουν αδιάφορα ............
Παράθεση
 
 
+3 #1 Εκτος 03-06-2016 11:37
Ωπα... αλλαχουακμπαρ αμα λαχει.. κ γω μπερδευτηκα ο ανοητος νομιζα αλληλεγκυη φωναζανε οι ανθρωποι τουτοι......... ......
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1046
ΕχθέςΕχθές5185
ΕβδομάδαΕβδομάδα547
ΜήναςΜήνας28335
ΣύνολοΣύνολο4514094
Statistik created: 2016-08-08T00:24:49+00:00
O καιρός σήμερα