ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ο "ΑΘΛΕΩΝ" σε μπασκετικά Camp με την ακαδημία του!

Δελτίο Τύπου

Ο Αθλέων

 Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, χαράς και μπασκετικού ιδεώδες, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή παιδιών της ακαδημίας μας σε ένα από τα καλύτερα μπασκετικά camp της Ελλάδος και όχι μόνο .

Τα παιδιά μας είχαν την τιμή να συμμετάσχουν στο camp της GBA , ακαδημίας που ιδρυτές της είναι τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και όχι μόνο καλαθοσφαίρισης .

Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Χατζηβρέττας Κώστας Χαραλαμπίδης.

Τέσσερις αθλητές που αποτελούν πρότυπα για την μπασκετική κοινωνία, πρωταθλητές, διεθνείς και με έντονη παρουσία στα θεσμικά όργανα του αθλήματος.

Μία εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ με πρωτοποριακό πρόγραμμα εκμάθησης από έμπειρους προπονητές, με βαθιά γνώση και εμπειρία στο άθλημα. Μια εβδομάδα που είχαμε την τιμή να συναντήσουμε να συνομιλήσουμε και να μάθουμε από τους " μεγάλους " του αθλήματος .

Οι αθλητές μας συναντήθηκαν από κοντά με τον Διεθνή Βεργίνη Δημήτρη παίκτη του Απόλλων Πατρών , τον καταξιωμένο καλαθοσφαιριστή Βαγγέλη Μαργαρίτη παίκτη του ΠΑΟΚ , τον γνωστό σε όλους μας Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον 4ο στη συγκομιδή ριμπάουντ ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, Γιώργο Καράγκουτη ( προπονητή στον Ορφέα Νέου Σκοπού Σερρών ). Οι προσδοκίες μας αλλά και κυρίως των αθλητών μας εκπληρώθηκαν εις το έπακρον αφού το προπονητικό team της GBA τους χάρισε εκτός από ψυχαγωγία και βελτίωση της μπασκετικής τους τεχνικής τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, τους ανθρώπους της GBA που έκαναν την διαμονή μας όσο το δυνατόν ποιό άνετη , τον Διεθνή Καλαθοσφαιριστή Κώστα Χαραλαμπίδη που βρέθηκε δίπλα μας κάνοντας μας να νιώθουμε οικείοι από την πρώτη στιγμή αλλά κυρίως την Hellenic Sea Ways για την πολύτιμη βοήθεια της μέσω δωρεάς των ακτοπλοϊκών μας εισιτηρίων για την μετάβαση μας στην Βόρειο Ελλάδα.

Έτσι κλείνει μια πλήρως επιτυχημένη πρώτη χρονιά για τον σύλλογο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ελπίζουμε να εκπληρώσαμε τις προσδοκίες αυτών που μας εμπιστεύτηκαν και ευχόμαστε του χρόνου με υγεία να μπορέσουμε να προσφέρουμε τα ίδια και άλλα τόσα στους αθλητές μας .

Ο Αθλέων, οι αθλητές και οι παράγοντες της ομάδας, ευχαριστούμε ολόψυχα την Hellenic Sea Ways, τον Γενικό Διευθυντή της ,εκλεκτό συμπατριώτη μας κ. Εμμανουήλ Νιότη, τον επίσης άξιο συμπατριώτη μας καπετάν Διαμαντή Παπαγεωργίου - το καμάρι της ελληνικής ακτοπλοΐας - τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του Ε/Γ Ο/Γ Νήσος Ρόδος που μας περιποιήθηκαν υποδειγματικά, κάνοντας μας να νοιώθουμε σαν στο σπίτι μας στην μετ επιστροφής άψογη μετάβασής μας στην Βόρειο Ελλάδα .

 

Καλό Καλοκαίρι

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα913
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα17866
ΜήναςΜήνας4987
ΣύνολοΣύνολο5187617
Statistik created: 2017-02-02T07:33:34+02:00
O καιρός σήμερα