ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Άρχισε τον Μάιο στη Χίο ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο στο Καρλόβασι!

ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΕΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ

 Σε δόσεις πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών και Παμπαίδων Α’-Παγκορασίδων Α’ για τα σωματεία Χίου και Σάμου.

Στις 7-8 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου είχαν διεξαχθεί οι αγώνες για τα σωματεία του νησιού μας και στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου στις 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου έγιναν οι αγώνες για τα σωματεία της Σάμου και της Ικαρίας.

Αναγκαστικά οι αγώνες έγιναν με αυτόν τον τρόπο, αφού όταν είχαν οριστεί να γίνουν στη Χίο δεν είχαν καταφέρει να έρθουν στο νησί μας οι αθλητές και οι αθλήτριες από τη Σάμο και την Ικαρία λόγω απεργίας των πλοίων.

Στη συνέχεια υπήρχαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και οι Εξετάσεις στα Σχολεία κι έτσι η διοργάνωση πήγε πίσω χρονικά.

Το παράδοξο φυσικά ήταν ότι οι αθλητές και οι αθλήτριες από τα σωματεία της Σάμου-Ικαρίας γνώριζαν τις επιδόσεις που είχαν σημειώσει οι αντίπαλοί τους.

Η Αναγέννηση Σάμου κυριάρχησε στη βαθμολογία των Ανδρών και ο Παγχιακός Γ.Σ. πήρε την 1η θέση στην κατάταξη των Γυναικών.

Στη βαθμολογία των σωματείων στους Παμπαίδες Α’ επίσης την 1η θέση πήρε ο Παγχιακός Γ.Σ. ενώ στις Παγκορασίδες Α’ ο Έφηβος Χίου κατέλαβε την 1η θέση στην κατάταξη.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες τα τελικά αποτελέσματα, μετά την πραγματοποίηση των αγώνων στο Καρλόβασι, όπου είχαν μεταβεί ο τεχνικός σύμβουλος Γιάννης Πετρής και κριτές για να αγωνιστούν και εκεί οι αθλητές και οι αθλήτριες από τη Σάμο και την Ικαρία.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ:

 

ΠΗΓΗ: "ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΙΟΥ''

ΦΩΤΟ "Gnominews"

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα686
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα17639
ΜήναςΜήνας4760
ΣύνολοΣύνολο5187390
Statistik created: 2017-02-02T01:31:59+02:00
O καιρός σήμερα