ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΑΘΥΛΛΟΥ - ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. και οι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωση Βαθύλλου – Πανσαμιακού θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Δήμο Φούρνων, την ομάδα του Α.Σ. Κουρσάρου καθώς και τους φιλάθλους του νησιού των Φούρνων για την απίστευτη φιλοξενία και γιορτή που διοργάνωσαν προς τιμή της ομάδας μας, στην απονομή του Πρωταθλήματος που έγινε τη Κυριακή 12/05/2013 στους Φούρνους έπειτα από τη λήξη του μεταξύ μας παιχνιδιού στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής.

Σε ένα γεμάτο από φιλάθλους και των δύο ομάδων γήπεδο, προσφερόταν κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά μπύρες, αναψυκτικά και φαγητό, όλοι οι φίλαθλοι παρέμειναν στις θέσεις τους για την απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου στην ομάδα μας χειροκροτώντας τους παίκτες μας, οι οποίοι πέρασαν από διάδρομο που αριστερά και δεξιά είχαν παραταχθεί οι παίκτες του Α.Σ. Κουρσάρου.

Τέτοιες ενέργειες προάγουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα και δίνουν κουράγιο και δύναμη σε όλους μας να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον αθλητισμό.

Σας ευχαριστούμε για μια φορά ακόμη και ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να σας ανταποδώσουμε έστω και ένα μικρό μέρος της υπέροχης φιλοξενίας σας. ΤΟ Δ.Σ.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1483
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα18436
ΜήναςΜήνας5557
ΣύνολοΣύνολο5188187
Statistik created: 2017-02-02T07:33:34+02:00
O καιρός σήμερα