ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΗΣΗΣ

Ο Διευθυντής και το εκπαιδευτικό προσωπικό του

2ου Δημοτικού Σχολείου πόλεως Σάμου, συγχαίρουν με ιδιαίτερη χαρά, τη μαθήτριά τους Γεροντή Άννα-Όλγα (Δ΄τάξη), που διακρίθηκε στο φετινό Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό ποίησης και Διηγήματος για παιδιά και Εφήβους της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Η μαθήτριά μας συμμετείχε με το Διήγημά της ¨Ο κόσμος του Τομ¨. Ένα έργο καταπληκτικό για την ηλικία της, γεμάτο ευαισθησία, τρυφερότητα και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς.

Η βράβευσή της θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ¨Παρνασσός¨στις 21 Μαρτίου 2014, Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης.

Έχουμε τη γνώμη ότι τέτοια χαροποιά αποτελέσματα, πρέπει μα εξαίρονται και να αποτελούν κίνητρα για ενασχόληση με τις τέχνες και τα γράμματα για τους μαθητές μας.

Μέσα από τις επιτυχίες τους μάλιστα δικαιώνεται και αναγνωρίζεται ο καθημερινός μόχθος του εκπ/κου προσωπικού των Σχολικών Μονάδων του τόπου μας.

Ευχόμαστε αυτό το τόσο δυναμικό φτερούγημά της μαθήτριάς μας, στους ουρανούς της Λογοτεχνίας, να καταστεί μια ευτυχιμμένη αρχή, καλλιτεχνικής δημιουργίας και επιτυχιών.

Ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 2ου Δημοτικού Σχολείου πόλεως Σάμου.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα3796
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα20749
ΜήναςΜήνας7870
ΣύνολοΣύνολο5190500
Statistik created: 2017-02-02T13:34:09+02:00
O καιρός σήμερα