ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Θα πάνε τελικά στο Στρασβούργο!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ : Α΄ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, κατόπιν ενεργειών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου, δίνεται πλέον και επίσημα η δυνατότητα στα μέλη που απάρτιζαν την αποστολή Euroscola Μαρτίου 2014 να επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -εφόσον το επιθυμούν- στις 30 Οκτωβρίου 2014.

Δεδομένου ότι, τόσο η Υπηρεσία μας, όσο και η ομάδα των 24 μαθητών και των 2 συνοδών από τα νησιά Λέσβο, Λήμνο, Χίο, Σάμο και Ικαρία, δεν ευθύνονται για τη ματαίωση της προηγούμενης αποστολής, το Υπουργείο ΠΑΙ.Θ. και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δέχονται την κατ’ εξαίρεση συμμετοχή όλων των ήδη επιλεγέντων, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι 5 μαθητές θα έχουν ήδη αποφοιτήσει από το Λύκειο.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία ηθική δικαίωση για την οποία ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό ΠΑΙ.Θ. κ. Αρβανιτόπουλο, το Γενικό Γραμματέα ΠΑΙ.Θ. κ. Κυριαζή και τον εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Καπετανίδη, για την αμέριστη συμπαράσταση, την κατανόηση και την ευαισθησία που επέδειξαν, προκειμένου τα παιδιά μας να μη στερηθούν αυτήν την εμπειρία.

 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα872
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα17825
ΜήναςΜήνας4946
ΣύνολοΣύνολο5187576
Statistik created: 2017-02-02T07:33:34+02:00
O καιρός σήμερα