ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Kαι η ΑΧΕΠΑ καταδικάζει το κλείσιμο της ΕΡΤ

Η ΑΧΕΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ επίσης ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ το κλείσιμο της ΕΡΤ η οποία προφανώς αποτελεί γέφυρα επικοινωνίας της ομογένειας με την μητέρα πατρίδα και γεμίζει ψυχαγωγικος τους χιλιάδες πατριώτες της τρίτης ηλικίας του εξωτερικόυ.

Σαν μέλος της μεγαλύτερης ελληνικής οργάνωσης του κόσμου, η ΑΧΕΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ & ΝΖ απαιτεί την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Είμαστε ενήμεροι και νιώθουμε την προβληματική κατάσταση της πατρίδας μας κατω απο αυτές της δύσκολες συνθήκες, αλλά η κυβέρνηση πρέπει να πάρει άλλες πιο ευνοϊκές αποφάσεις και να αποφύγει το κλείσιμο του σταθμού.

Κάλουμε την κυβέρνηση να αναθεωρήσει την απόφαση της και να προβεί, αν είναι ανάγκεο, στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της ΕΡΤ.

Ηλίας Δουφας

Πρόεδρος Εθνικού Συνβουλειου ΑΧΕΠΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ & ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

0412 582 123

 

Δέκα από τις μεγαλύτερες ομογενειακές οργανώσεις της Αυστραλίας, μεταξύ των οποίων οι Ελληνικές Ορθόδοξες Κοινότητες Μελβούρνης, Σίδνεϊ και Περθ και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών, καταδικάζουν με κοινή ανακοίνωσή τους το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ζητούν την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, η οποία όπως τονίζουν αποτελεί γέφυρα επικοινωνίας της ομογένειας με την μητέρα πατρίδα.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα3435
ΕχθέςΕχθές5715
ΕβδομάδαΕβδομάδα26642
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο4119452
Statistik created: 2016-05-27T14:35:53+00:00
O καιρός σήμερα