ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

H Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. για τις πέργκολες

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ – ΕΜΠΟΡΩΝ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΑΜΟΥ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γραμματεία Σάμου της ΠΑΣΕΒΕ διαμαρτύρεται για την υλοποίηση της απαράδεκτης απόφασης για κατεδάφιση περγκολών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραλιακή ζώνη του νησιού , ειδικότερα μπροστά στην έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου η οποία ήδη προβλέπεται αρκετά δύσκολη.

Η απόφαση αυτή αν υλοποιηθεί καταδικάζει τους συναδέλφους του κλάδου των εστιατορίων και καφετεριών σε κλείσιμο και αφανισμό. Εκφράζοντας την συμπαράστασή μας στον αγώνα τους να αποτρέψουν μια τέτοια εξέλιξη απαιτούμε:

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ.

 

Παράλληλα προτείνουμε:

Να γίνει κάθε νομική χωροταξική και αρχιτεκτονική διευθέτηση του χώρου για κάθε κατάστημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Κτηματική Υπηρεσία, Λιμενικό Ταμείο και Δήμο), για τον τύπο και την αισθητική της κάθε κατασκευής.

Με βάση αυτές τις προδιαγραφές να δοθεί περιθώριο μέχρι την επόμενη περίοδο, να γίνουν νόμιμες κατασκευές για χρήση από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.

 

Σάμος 16-3-2016

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα807
ΕχθέςΕχθές4281
ΕβδομάδαΕβδομάδα40825
ΜήναςΜήνας30540
ΣύνολοΣύνολο4177347
Statistik created: 2016-06-05T02:43:28+00:00
O καιρός σήμερα