ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Οι πολύτεκνοι Σάμου στέλνουν επιστολή στον Πρωθυπουργό...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

Σάμος 29 Φεβρουαρίου 2016

Αρ. Πρωτ. : 12

 

ΠΡΟΣ: Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Κοινοβουλευτικά Κόμματα. Ιερά Μητρόπολη Σάμου – Ικαρίας & Κορσεών. Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ). Συλλόγους Πολυτέκνων Ελλάδος. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ).

 

ΚΟΙΝ.: Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας και Φούρνων.

 

ΘΕΜΑ: Δήλωση του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Νικόλαου Ξυδάκη

περί Επίλυσης του Δημογραφικού Προβλήματος της Ελλάδας.

 

ΣΧΕΤ. : http://www.kontranews.gr/politiki/182260-xydakes-oi-prosphyges-mporei-na-boethesoyn-to-demographiko-tes-elladas

 

κ. Πρωθυπουργέ

Σας γνωρίζουμε ότι με σχετικό ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Νικόλαος Ξυδάκης της Ελληνικής Κυβέρνησής σας ο οποίος εξελέγη με την ψήφο του Ελληνικού λαού, τον οποίον και προφανώς αιτήθηκε, στη Β΄Αθηνών δήλωσε προσφάτως ότι επίκειται επίλυση του σοβαροτάτου Δημογραφικού Προβλήματος της χώρας δια των προσφύγων.

Δυστυχώς όμως ο υπουργός σας λησμόνησε ότι εξελέγη για να προασπίσει τα δικαιώματα των Ελλήνων ψηφοφόρων του αλλά και όλου του Ελληνικού λαού όπως και λησμόνησε ότι ορκίστηκε να υπηρετεί το Σύνταγμα της Ελλάδας και αντί να εξεύρει τρόπους επίλυσης του δημογραφικού προβλήματος δίδοντας κίνητρα προς τεκνοποίηση επέλεξε να δώσει λύση η οποία δημιουργεί πλείστα ερωτηματικά ίσως κάποιου μυστικού σας σχεδίου. κ. Πρωθυπουργέ οι ακρίτες των νησιών μας έβγαλαν όπως πολύ καλά γνωρίζετε

ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ την κυβέρνησή σας με την ΑΝΘΡΩΠΙΑ τους και προς τους πρόσφυγες και προς τους μετανάστες αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν την αντικατάστασή τους από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δεν θέλουν να παραμείνουν στην πατρίδα μας και αντικειμενικός τους σκοπός είναι η μετάβασή τους σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η δήλωση του υπουργού σας μας προτρέπει να ερωτήσουμε τόσο εσάς, τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής, τους τοπικούς μας φορείς, τις Αρχές της Εκκλησίας καθώς και τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν ενστερνίζονται τις ανωτέρω απόψεις του, προκειμένου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αντιληφθούμε τι μέλλει γενέσθαι στον τόπο μας και ποια τα μακρόπνοα σχέδιά σας.

 

Με σεβασμό

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Απόστολος Γ. Τσιώλης

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Β. Βούρος

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2338
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα19291
ΜήναςΜήνας6412
ΣύνολοΣύνολο5189042
Statistik created: 2017-02-02T13:34:09+02:00
O καιρός σήμερα