ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

Τη σύμβαση για τη μελέτη με τίτλο

«Μελέτες αποκατάστασης ΧΑΔΑ, Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) και Μονάδων Κομποστοποίησης Ικαρίας» συνολικού προϋπολογισμού 36.000 ευρώ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου.

Στο πλαίσιο της μελέτης πρόκειται να εκπονηθούν οι επιμέρους μελέτες για την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ στον Άγιο Κήρυκο, τον Εύδηλο και τις Ράχες, οι μελέτες για την κατασκευή Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και Κομποστοποίησης στον Άγιο Κήρυκο και τις Ράχες, καθώς και του απαραίτητου εξοπλισμού.

Η συνολική προθεσμία για την ολοκλήρωση των μελετών είναι 4 μήνες και η χρηματοδότηση είναι από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του ΕΣΠΑ στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ και προμήθεια – συνοδά έργα διαχείρισης στερεών αποβλήτων Δήμου Ικαρίας» συνολικού προϋπολογισμού 2.345.000 ευρώ, το οποίο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με βάση την Προγραμματική Σύμβαση που έχει συναφθεί με το Δήμο Ικαρίας.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1521
ΕχθέςΕχθές4330
ΕβδομάδαΕβδομάδα8982
ΜήναςΜήνας22015
ΣύνολοΣύνολο3841707
Statistik created: 2016-04-06T07:31:25+00:00
O καιρός σήμερα