ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ - ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του

Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου στην Ικαρία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Επαρχείο με τη συμμετοχή του Δήμου και θέμα τα εκτελούμενα έργα, αλλά και το εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης του οδικού δικτύου της Ικαρίας, που ξεκινάει άμεσα με την ενεργοποίηση 2 εργολαβιών συνολικού προϋπολογισμού 650.000,00 ευρώ.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, ο Έπαρχος κ. Παναγιώτης Γενούζος ο Δήμαρχος Ικαρίας κ. Στέλιος Σταμούλος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Λαρδάς., ο Αντιδήμαρχος Κ. Σπύρος Τέσκος ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας κ Γιώργος Σπανέλλης, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Σάμου και του Δήμου Ικαρίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κατρακάζος δήλωσε σχετικά:

«Χάρη στην προσπάθεια της Περιφερειακής μας Αρχής, με επικεφαλής την Περιφερειάρχη μας κ. Χριστιάνα Καλογήρου και παρά την απίστευτη δημοσιονομική στενότητα, εξασφαλίστηκαν πόροι από το πρόγραμμα δημοσιών επενδύσεων για να γίνουν αναγκαίες παρεμβάσεις συντήρησης στο επαρχιακό μας δίκτυο.

Καθήκον μας είναι να επιλέξουμε δράσεις, που θα παρέχουν τη μέγιστη ωφέλεια.»

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα503
ΕχθέςΕχθές5828
ΕβδομάδαΕβδομάδα17400
ΜήναςΜήνας65139
ΣύνολοΣύνολο3884831
Statistik created: 2016-04-14T01:37:11+00:00
O καιρός σήμερα