ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

Η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ικαρίας - Φούρνων,

το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον αδόκητο χαμό των συναδέλφων και συμπατριώτων μας Ηλία Καρούτσου & Ηλία Γενούζου, εν ώρα εργασίας στον υπό κατασκευή δρόμο Νας-Κάλαμος στις 25/2, καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους τους.

Έναν δρόμο-πνοή για τη ζωή των κατοίκων της Β.Δ Ικαρίας, του οποίου η αποπεράτωση της κατασκευής του, καρκινοβατεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Για άλλη μια φορά πληρώνουμε βαρύ φόρο αίματος σε έργα και εργασίες όπου εξαιτίας της απουσίας ουσιαστικών μέτρων και ελέγων από την υποστελεχωμένη Επιθεώρηση Εργασίας, η έλλειψη στοιχειωδών κανόνων υγιεινής και ασφάλειας είναι εμφανέστατη. Τα συνεχόμενα εργατικά δυστυχήματα στο νησί μας, στον νομό μας, στην Περιφέρεια, παύουν να είναι πια σύμπτωση.

Τραγική απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι στη χώρα μας σήμερα συμβαίνει κάθε 3 μέρες ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα και ανά 15 λεπτά ένα εργατικό ατύχημα.

Απαιτούμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες αρχές, ωστέ στο άμεσο μέλλον να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά, που θα θέσουν σε κίνδυνο ζωές εργαζομένων συναδέλφων μας.

 

ΙΚΑΡΙΑ 26/2/16

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1314
ΕχθέςΕχθές5828
ΕβδομάδαΕβδομάδα18211
ΜήναςΜήνας65950
ΣύνολοΣύνολο3885642
Statistik created: 2016-04-14T07:37:27+00:00
O καιρός σήμερα