ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Για 6η ημέρα αγνοείται 64χρονος στην Ικαρία!

Μεγάλη κινητικότητα των κατοίκων υπάρχει από

το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στη νότια πλευρά της Ικαρίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαγγανίτης, όπου αγνοείται ο 64χρονος Πρόδρομος Καρίμαλης.

Ο Πρόδρομος Καρίμαλης είναι κτηνοτρόφος κάτοικος Καρκιναγρίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, την περασμένη Δευτέρα το πρωί έφυγε από το σπίτι του για να πάει στα ζώα του στον Μαγγανίτη.

Επειδή αρκετές φορές συνήθιζε να μένει 2-3 μέρες στο μαντρί του, η γυναίκα του δεν ανησύχησε και έτσι όταν το πρωί της Πέμπτης ενημέρωσε κάποιους συγχωριανούς της άρχισαν να γίνονται έρευνες στη γύρω περιοχή μαζί με τις αρχές του νησιού.

Επειδή υπήρχε μια υποψία ότι ίσως είχε πάει για ψάρεμα αφού κοντά στο μαντρί του είναι η θάλασσα και κάτι μπορεί να του συνέβη, την Παρασκευή το πρωί δύτης έψαξε στο βυθό της παραλίας του Μαγγανίτη και εντόπισε το τσαντάκι του και ένα καπέλο, χωρίς να βρει κάτι περισσότερο από τον 64χρονο άνδρα.

Από χθες γίνονται έρευνες και από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού για τον εντοπισμό του, ενώ σήμερα όλη την ημέρα πάρα πολλοί εθελοντές κάτοικοι της Ικαρίας, ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή.

Οι μέρες πάντως που αγνοείται ο 64χρονος είναι αρκετές αφού έφυγε από το σπίτι του την Δευτέρα 7 Μαρτίου συμπληρώνεται 6η ημέρα σήμερα και όλοι ανησυχούν ιδιαίτερα μήπως του έχει συμβεί κάτι σοβαρό.

Να σημειώσουμε πως αρκετοί εθελοντές φίλοι του 64χρονου έχουν επικοινωνήσει με την εφημερίδα μας, ζητώντας να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι, ενώ να σημειώσουμε πως ούτε το Υπουργείο Ναυτιλίας αλλά ούτε και η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου έχει βγάλει ανακοίνωση για το γεγονός!

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Γαρυφάλλου

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα119
ΕχθέςΕχθές1123
ΕβδομάδαΕβδομάδα12048
ΜήναςΜήνας44049
ΣύνολοΣύνολο5635639
Statistik created: 2017-07-21T21:58:42+03:00
O καιρός σήμερα