ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΥ

Σάμος, 08/03/2016

ΠΡΟΣ : Μ.Μ.Ε. ΣΑΜΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια αναφοράς που έγινε στη διαδικασία ηλεκτροδότησης του Κολυμβητηρίου Καρλοβάσου, διευκρινίζουμε τα κάτωθι:

 

1) Για το Κολυμβητήριο Καρλοβάσου υπήρξε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Σάμου που αφορούσε στην ολοκλήρωση των ενεργειών που απαιτούνται για την προσωρινή παραλαβή του έργου. Μεταξύ των αναγκαίων ενεργειών προς τούτο είναι και η ηλεκτροδότηση αυτού.

 

2) Μοναδικός πάροχος στην χώρα μας, όπως είναι γνωστό, ηλεκτρικής ενέργειας είναι η ΔΕΗ (ΔΕΔΔΗΕ) και ως εκ τούτου δεν τίθεται θέμα επιλογής ή διαδικασία διαγωνισμού ως προς αυτό.

 

3) Προκειμένου να εγκριθεί η ηλεκτροδότηση απαιτείται εκ του νόμου η διενέργεια επισκόπησης από την ΔΕΔΔΗΕ και η κοστολόγηση αυτής.

Το ύψος της δαπάνης επομένως δεν καθορίζεται από τον Δήμο αλλά από την πάροχο εταιρεία με βάση συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές.

Από τα ως άνω, προκύπτει ότι ουδεμία μεροληπτική ή εκτός νόμου διαδικασία ακολουθήθηκε στην παροχή ρεύματος στο Κολυμβητήριο Καρλοβάσου.

 

Σημειώνουμε δε ότι πρόκειται για ένα έργο κοινωνικού χαρακτήρα και υψηλού συμβολισμού, που παρουσιάζει πολυετή καθυστέρηση και επομένως η ολοκλήρωση παραλαβής του είναι επιβεβλημένη, γεγονός που επισημάνθηκε και στην σχετική συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, στη διάθεσή σας.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΥ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα5453
ΕχθέςΕχθές5538
ΕβδομάδαΕβδομάδα16522
ΜήναςΜήνας64261
ΣύνολοΣύνολο3883953
Statistik created: 2016-04-13T13:36:48+00:00
O καιρός σήμερα