ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

O τηλεοπτικός αστέρας Βολευτής Σάμου ακούει;

Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον

αξιότιμο βουλευτή της Σάμου, μια ανησυχία που υπάρχει τον τελευταίο καιρό εδώ στο νησί που έχει εκλεγεί...την Σάμο, σχετικά με κάποιες δεκάδες, εκατοντάδες και ίσως και χιλιάδες σε λίγο καιρό, ταλαιπωρημένους μετανάστες που ψάχνουν να βρουν τρόπο να περάσουν στην Ευρώπη, φεύγοντας από την Σάμο...

Αν!... προλαβαίνει και μπορεί και του μένει και κάποιο κενό από τις πολλές τηλεοπτικές παρουσίες που έχει το τελευταίο διάστημα τα κανάλια, να κοινοποιήσει σε μια συνάδελφο που έχει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο...κυρά Τασία την λένε, την αγωνία κάποιων αμόρφωτων, εγκληματιών, λαμογιών, φασιστών, ακροδεξιών κατοίκων της Σάμου, που είχαν το θράσος και έφτιαξαν σπίτι εκεί που αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία οι ανήμποροι μετανάστες!

Αν θέλετε κ. Σεβαστάκη και έχετε το κουράγιο διαβάστε στη κυρά Τασία αυτή την επιστολή και υπενθυμίστε τηςς ότι υπάρχουν και Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες σε αυτόν τον τόπο!

Ναι...ναι...ναι...αυτοί που με το παραμικρό στρίμωγμα τους λέτε Ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, Φασίστες, Λαμόγια, κ.λ.π...κ.λ.π.

Αν πάλι δεν προλαβαίνετε και έχετε τηλεοπτικό γύρισμα...τουλάχιστον πείτε στον δυναμικό συντροφό σας κ. Κακλαμάνη ή την κυρία Καλογερή (που είναι και δίπλα στον κ. Γιαννέλη) να τα μεταφέρουν αυτοί τα παράπονα στην κυρά Τασία...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΕΝΟΣ ΣΑΜΙΩΤΗ:

 

''ΣΑΜΟΣ 18 Αυγούστου 2015

Για αλλη μια φορα αποψε το βραδυ μπαινοντας σπιτι μου (που για κακη μου πλεον τυχη βρισκεται στο λιμανι της πολης ) βρηκα 3 "μελαχρινα" αγορια να κοβουν βολτες μεσα στο κηπο μου ενω ο ενας ετοιμαζονταν να ριξει ενα αυτοκρατορικου τυπου χεσιμο γιατι τα φυτα μου του ενεπνεαν γαληνη...διπλα ακριβως απο το σπιτι μου που παρκαρω τη βαρκα μου (για την οποια η αγαπητη κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ παλευει να με φορολογησει προσπαθωντας τανοντας τη, να την κανει 10μετρο σκαφος) αλλοι 5 μεταναστες την ειχαν καταλαβει, ειχαν βγαλει και κομματιασει την Ελληνικη σημαια και χαβαλεδιαζαν καπνιζοντας, προσποιουμενοι οτι την οδηγουν...

 

Ακριβως κατω απο τη βαρκα κοιμοντουσαν αλλοι 3 και διπλα τους αρκετες φρεσκοφτιαγμενες "τουρτες" πλαισιωναν την εικονα με αρωμα!!!!

Τους ζητησα ευγενικα να φυγουν και αφου με ειρωνευτηκαν αρκετα, αρχισαν να κατεβαινουν ενας ενας, αφηνοντας τον τελευταιο να με κοιταζει και να παιζει με ενα μεγαλο σουγια...

Λιγα λεπτα μετα απο τηλεφωνικες κλησεις μου, εφτασε το λιμενικο (προς τιμην του) το οποιο μου εξηγησε οτι δεν μπορει να κανει τιποτα, ενω η αστυνομια δεν ανταποκριθηκε ποτε, αλλα εντελως τυχαια ενα περιπολικο που περασε, με συμβουλεψε να κλειδωσω καλα, να αποσυνδεσω λαστιχα νερου και αν μπορω να κλεισω και το ρευμα για να μη δινω στοχο (ευτυχως μπιντε δεν μου ζητησαν να κανω).

 

Φευγωντας με καθυσυχασαν λεγοντας μου οτι αν χρειαστω κατι να τους ξανακαλεσω...

Τα συναισθηματα μου ειναι αναμικτα!!!!

Ειναι απιστευτα ασχημη η αισθηση να νιωθεις απροστατευτος αλλα και να υποχρεωνεσαι να σηκωσεις ενα τοσο μεγαλο βαρος ενος τοσο σημαντικου προβληματος (μεταναστευτικου) που η πολιτεια εχει "παρκαρει" εξω απο το σπιτι σου...

Ο Δημος στηνει παρτυ και ετοιμαζεται να υποδεχτει τη Ρεγκατα αφου το λιμανι δεν φαινεται χωρις κυαλια απο την πλατεια Πυθαγορα.

Ο Βουλευτης απλα σημειωνει σε ενα μπλοκακι οτι ακουει, με υφος ροφου που μολις βγηκε εξω απο το θαλαμι του, για να τα μεταφερει μετα μεσα στη Βουλη και ολοι μαζι οι βουλευτες να τα σημειωσουν στα @ρχιδι@ τους!!!!

 

Αστυνομια και Λιμενικο εχουν φορτωθει το τεραστιο διαδικαστικο κομματι των εγγραφων των μεταναστων και δηλωνουν ανικανοι να κανουν οτιδηποτε αλλο.

Το Μαλαγαρι και το σπιτι μου, ενας τεραστιος βοθρος που πολυ συντομα θα μεταφερει και τα αναλογα παρασημα...

 

Οι μονοι ευτυχισμενοι απο αυτη τη κατασταση???????

Ο ιδιοκτητης (μαντέψτε ποιος ειναι και κερδιστε 1 παλέτα κρουασάν molto) απο το μοναδικο καφενεδακι του λιμανιου που κουβαλαει παλετες νερων και τροφιμων, το καινουργιο supermarket Βασιλοπουλος (που επιτελους"τα ριχνει" στο Lidl) και φυσικα η κυρια ΤΑΣΙΑ που βιωνει την απολυτη επιτυχια για το πως διαχειριζεται το μεταναστευτικο, αφου με τον "ελαιωνα" βολεψε 200 μεταναστες αφήνοντας χιλιαδες αλλους στα νησια του Αιγαιου να ψήνονται μεσα στον ηλιο και να αναζητουν λιγη σκια και νερο.

 

Η μονη ελπιδα απο τις ομαδες στηριξης των μεταναστων ΣΑΜΟΥ (δηλ απο τη γραμματεία του βουλευτή μας)????? η δωρεα χημικων τουαλετων απο μια Αυστραλεζα, κινηση που κατα τη γνωμη τους θα λυσει τα περισσοτερα προβληματα ( το γελιο θα ειναι με τη χωροθετηση και τοποθετηση τους)...

 

Προτεινω λοιπον στη Ρεγκατα να προβαλουμε, στα πλαισια εορτασμου και χλιδης παντα, ολη αυτη την εικονα απο προτζεκτορα, τραβηγμενη απο drone μαλιστα, μηπως και εκτος απο βεγγαλικα μπει και κανενας καδος στην περιοχη.

Στη συνεχεια (αυτο ηδη ετοιμαζεται) να κατατεθούν μηνύσεις κατα παντος υπευθυνου (μηπως και σταματησει ο χαβαλες των τοπικων αρχων και νοιαστουν για την ασφαλεια και την υγεια των πολιτων.

Και τελος να καλεσουμε και την κυρα Τασια γιατι μας τελειωσαν οι πατσαβουρες αφενος με τη μαπα της να βοηθησει στο καθαρισμα και αφετερου να δει και κατα που πεφτει η Σαμος και τι πληθυσμους μεταναστων φιλοξενει σε σχεση με τη μπουτικ στον Ελαιωνα που θεωρει πολιτικο κατορθωμα..."

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #7 mpeeeee 22-08-2015 06:36
Τι λες ρε μεγαλε; καλυτερον απ αυτον δεν εχει μας λες; δλδ τ μονο που εχει κανει τοσο καιρο ειναι βολτες στα καναλια με ιδιαιτερη προτιμηση στο κοντρα κ τ σκαι κ το ναι στ μνημονια! Χειροτερος απ τους αλλους ειναι γτ υποτιθεται ειναι κ αριστερος. Πηγαιντε ν βγαλετε παλι οσους μας ρημαξαν τι να σ πω;! Κ η γατα μου καλυτερη απ ολους τους ειναι.εγω προσωπικα πιστευα μ Συριζα Ανελ οτι θ πηγαιναμε καλυτερα αλλα αυτοι βγηκαν χειροτεροι απ ολους οσους ρημαξαν τη χωρα 41 χρονια
Παράθεση
 
 
0 #6 Sysextheia 21-08-2015 18:57
Katse tora giati merika sxolia einai ysterovoyla k vgazoyn komplex.
Dld gia vrste moy kapoion kalitero ap ayton , ap aytoys poy perasan. Grafte ena onoma.... Opoio kai nanai ayto k statheite na diavazete meta edo to vios kai tin politia toy.
Παράθεση
 
 
0 #5 mpeeeee 21-08-2015 14:29
Να συμπληρωσω οτι πρω λιγων ημερων κατεβαινα να παω στο νοσοκομειο κ περνωντας απο Λεμονακια ως Κοκκαρι βρηκα περι τους 100+ λαθρομεταναστες στο μετρημα οι οποιοι πετιωνουσαν μεσα στη μεση του ισιωματος στο κοκκαρι με κινδυνο να τους πατησει τ αμαξι κ ν σκωτωθω κ εγω κ το 3 χρονων παιδι μου που ειχα μεσα . σταματησα κ ανεφερα στο λημενικο που ηδη ειχαν καμια 50 αρια εκει απ εξω κ προσπαθουσαν να βγαλουν ακρη. Με την υπαξιωματικο που της ανεφερα να μου λεει οτι προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν. Πραγματικα παντως οι ανθρωποι στο λιμενικο κανουν κ το ειδα οτι μπορουν αλλα αυτο το πραγμα δε παει αλλο καθε μερα να μας γεμιζουν. Ξυπνατε να ψηφισετε σωστα γτ αμα βγαλετε παλι τον τρικομματισμο ( πασοκοσυριζονεο δημοκρατια)θα μας σφαξουν ολοι αυτοι που μας κουβαλησαν εδω. Αποψη μου ετσι?!
Παράθεση
 
 
0 #4 φοιβη 21-08-2015 07:49
Μαλιστα..... Καλα το κουιζ ανεπαναληπτο. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμμυδια. Αλλα αυτοι που τους ψηφιζουνε φταινε. Μετα κλαινε.τι κλαινε κ γκρινιαζουνε;;; ολα επιλογες μας ειναι...αυτη η επιστολη πιστευω ειναι η φωνη ολων μας.παντως θερμη παρακληση στην σαμιακη . καλη η γκρινια δεν λεω.κ γενικα η παρουσιαση της καθημερινοτητας κ η δημοσιοποιηση αυτης αλλα θα τιμουσε τον τοπο μας ενα ρεπορταζ κ με τα καλα της σαμου. Ηθη εθιμα , αναφορα σε αξιοθεατα . εχουμρ τοσα καλα.ας παροτρυνουμε τον κοσμο κ προς το καλο.εχουμε τοσο φυσικο πλουτο. Καταρρακτες, ποταμι ,παραλιες, βουνα. Μουσεια, αρχαιολογικα , ιστορικα, λαογραφικα, το βυρσοδεψιας.ολη η ιστορια μας απλωμενη σε ολο το νησι. Ας την ξετυλιξουμε.
Παράθεση
 
 
+6 #3 FU 20-08-2015 10:14
KALOKAIRI AKOMA KAI KOIMOYNTAI EKSO OTAN THA ARXISEI NA VREXEI THA MPAINOYN STA SPITIA MAS GIATI I KYRA TASIA DEN EXEI PARI MIROYDIA TI PAEI NA GINEI ...AYTOI OI ANTROPOI KAPOTE THA PEINASOYN KAI THA KANOYN OTIDHPOTE NA EPIVIOSOYN... MANTEPSTE TOTE TI THA FANE.....
Παράθεση
 
 
0 #2 niko 19-08-2015 15:24
ΜΗΠΩΣ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ. ΠΑΠΑΡΑΣΣΣΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ , ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΙΣ
Παράθεση
 
 
+2 #1 Qwerty 19-08-2015 12:24
Δικαιο εχει ο ανθρωπος.
Δεν ιδρωνει κανενος το αυτι,
Ολη αυτη η ιστορια εχει κ κερδος για καποιους. Δεν ειναι τυχαιο οτι κατ ευθειαν μετα την ταυτοποιηση τους μεταφερουν εκει. Στην δε ερωτηση απο που θα κοψουν εισητ, η απαντηση ειναι εκει που θα πατε. Στο απεναντι λιμανι. Οπου υπαρχει και μια μικρη καφετερια. Ευκολο το κουιζ! Ναι αλλα οι κατοικοι της περιοχης εχουν σοβαρο προβλημα γιατι δεν υπαρχει η παραμικρη υποδομη. Μια βρυση και δυο χημικες τουαλετες , για εκατονταδες μεσηλικες, παιδια , ακομα και βρεφη. Οποτε δημιουργουνται σοβαρα προβληματα. Για τα οποια δεν φταινε ουτε οι ταλαιπωροι , αλλα ουτε και οι κατοικοι.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα4350
ΕχθέςΕχθές4746
ΕβδομάδαΕβδομάδα27085
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο2868355
Statistik created: 2015-08-22T14:21:44+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή