ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

κ. Αγγελόπουλε είστε προκλητικοί!

Ωρα 12:15

Εκδικητικό χαρακτήρα φαίνεται ότι παίρνει σε αρκετές περιπτώσεις η πολιτική του Δημάρχου Σάμου κ. Αγγελόπουλου και των συνεργατών του και αυτό επιβεβαιώνεται σε άλλο ένα παράδειγμα που διαπιστώσαμε χθες στην περιοχή Καλάμι!

Δυστυχώς ο Δήμαρχος Σάμου συνεχίζει την πολιτική του προηγουμένου Δημάρχου κ. Θάνου εξυπηρετώντας ημετέρους και "τιμωρώντας" όσους θεωρεί ότι είναι απεναντί του!

Βέβαια το αν είναι επαγγελματίες είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει!

Τα ίδια όπως φαίνεται και από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Χρήστο Σεβαστάκη και Πάρη Παπαγεωργίου όπου ενώ έχουν ενημερωθεί από επαγγελματίες και κατοίκους στην περιοχή Καλάμι για την απαράδεκτη κατάσταση του οδικού δικτύου, αυτοί σφυρούν κλέφτικα!

Χθες το μεσημέρι διαπιστώσαμε ότι σε ένα σημείο του ταλαιπωρημένου αυτού δρόμου που συνδέει το Νοσοκομείο περνά από το Καλάμι και οδηγεί στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στο Νησί, ότι εδέησαν να ρίξουν τσιμέντο σε 2 μεγάλες λακούβες που έσπαγε ο κόσμος τα αυτοκινητά του!

Βέβαια στο σημείο αυτό είναι το σπίτι ημετέρων που και αυτοί αγανακτισμένοι διαμαρτύρονται τόσο καιρό και η ανταπόκριση ήρθε μόλις χθες!

Το προκλητικό της όλης υπόθεσης είναι πως ενώ εδέησαν να κλείσουν τις 2 μεγάλες λακούβες, μόλις 30 μέτρα πιο κάτω "ξέχασαν" να κλείσουν με λίγο τσιμέντο, μια άλλη λακούβα που βρίσκεται μπροστά σε ένα ξενοδοχείο και το ξέχασαν εντελώς προκλητικά αφού η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει το "θράσος" και διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που υπάρχει!Και βέβαια τον κ. Αγγελόπουλο δεν τον ενδιαφέρει ότι εκτός της επιχείρησης που εκδικείται ταλαιπωρεί και τους εκατοντάδες οδηγούς και κατοίκους της περιοχής!

Μάλιστα ο κ. Αγγελόπουλος σε κάποια από τις ακροάσεις που είχε με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου είχε πει το εξής αμίμητο:

"Μη με απασχολείται εμένα για τέτοια!

Εγώ δεν είμαι δήμαρχος της λακούβας!

Εγώ είμαι εδώ για να φέρνω ευρωπαικά προγράμματα!

Να τα πείτε στους αντιδημάρχους"!!!!!!!!

 

Στις φωτογραφίες θα διαπιστώσετε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και υποσχόμαστε πως αν άμεσα δεν λυθεί το πρόβλημα θα επανέλθουμε και θα σας αποκαλύψουμε ποιων ημετέρων το σπίτι επυπηρέτησε ο κ. Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του και 30 μέτρα πιο κάτω άφησε να διαιωνίζεται μια κατάσταση που υπάρχει εδώ και 2 χρόνια!

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #7 Βογιατζής Μιχάλης 11-09-2015 19:19
Μπράβο Γιώργο για το θάρρος της γνώμης σου. Καλό θα ήταν να κάνεις μια βόλτα στον πλάτανο στα προσφυγικά να δεις τα χάλια που έχει ο δρόμος. Επίσης δίπλα στο διοικητήριο που είναι κλειστός ο δρόμος όπως επίσης πίσω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο, πίσω από το γηροκομείο, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους. Κι ακόμη ας θυμηθούμε τα χάλια που παρουσιάζει ο περιφερειακός δρόμος με τις κατολισθήσεις. Ο Δήμος είναι στον αυτόματο πιλότο.
Παράθεση
 
 
+1 #6 Sinior 11-09-2015 19:07
Παραθέτοντας NICK THE PACISTAN:
Sinior na eisai sigouroos pos apo ta apotelesmata o katrakazos tha itan poli kaliteros.
Sto kolonaki o mixalios den mporei na kanei ergo!

Παραθέτοντας NICK THE PACISTAN:
Sinior na eisai sigouroos pos apo ta apotelesmata o katrakazos tha itan poli kaliteros.
Sto kolonaki o mixalios den mporei na kanei ergo!

Παραθέτοντας NICK THE PACISTAN:
Sinior na eisai sigouroos pos apo ta apotelesmata o katrakazos tha itan poli kaliteros.
Sto kolonaki o mixalios den mporei na kanei ergo!

K esy nasai sigoyros oti allo h antiperiferia k allo pragma o dhmos. Egw eimai apolyta sigoyros oti sthn antiperifereia o Aggelopoylos tha htan poly kalyteros, enw ston Dhmo den tha eixame kamia diafora.
Παράθεση
 
 
-3 #5 NICK THE PACISTAN 11-09-2015 17:22
Sinior na eisai sigouroos pos apo ta apotelesmata o katrakazos tha itan poli kaliteros.
Sto kolonaki o mixalios den mporei na kanei ergo!
Παράθεση
 
 
0 #4 NICK THE PACISTAN 11-09-2015 17:21
Exeis trhassos esi pou sxoliazeis!
Kala mipos de ksereis na diavazeis?
Enimeromenoi kai oi 2 antidimarxoi grafi....anoiks e ta mpirmpilota sou matia!!!!
Kai erxese kai les oti ta erga kai tis zimies pou kanei o dimos prepei na paroume ftiari na ta ftiaksoume emeis?
Egkathetos mou fainese
Παράθεση
 
 
+2 #3 nik the greek 11-09-2015 08:35
Ίσως για τον κύριο Γαρυφάλλου θα έπρεπε ο δήμαρχος, να βγάλει το πουκάμισο, να φορέσει φανέλα και κανα τσεμπέρι στοκεφάλι, να πάρει φτυάρι και να φτιάξει χαρμάνι με τσιμέντο και να κλείσει ο ίδιος τις λακκούβες!
Άκου θράσσος ο δήμαρχος! Τόλμησε να παραπέμψει στους αντιδημάρχους. ...Τς, τς, τς. Μήπως παρέπεμψε και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο; Αυτό κ αν θα ήταν θράσσος...
Συγκεντρωσούλα να γίνει, αλλά μπροστά στα γραφεία αυτών που πριν λίγους μήνες ζητούσαν αποθεματικά δήμων και περιφερειών με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σάλιο . Ε; τι λέτε; Αλλά αυτό είναι αβαβα!
Nα πάρουμε κανα φτυάρι μόνοι μας. Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους άλλους...
Αρκετά με την εμπάθεια και τον φθόνο που διέλυσε τον τόπο!
Παράθεση
 
 
+1 #2 Sinior 10-09-2015 14:45
Na allaxoyme. Na paei perifereia o Dimarxos kai o katrakazos dhmo.
Ti kalaaaaaaaa!!!! ! E?
Παράθεση
 
 
0 #1 ALEXIS VENDETAS 10-09-2015 11:04
Επιτέλους ξεσηκωθείτε! Οι μισοί δρόμοι κλειστοί εδώ και μήνες και οι άλλοι μισοί με λακκούβε και χωματόδρομοι! ¨Εχει αφήσει αυτός ο Δήμαρχος πάλι τη πόλη στο έλεος του Θεού! Μάλλον χρειάζεται μια συγκεντρωσούλα πάλι έξω από το δημαρχείο για να πάρει το μήνυμα! Μπράβο κύριε Γαρυφάλλου είστε ο μόνος που τα γράφετε αυτά!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα512
ΕχθέςΕχθές4432
ΕβδομάδαΕβδομάδα34796
ΜήναςΜήνας55137
ΣύνολοΣύνολο2957176
Statistik created: 2015-09-12T20:51:52+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή