ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Θαυμάστε τα χάλια κύριε Δήμαρχε!

Σε μια δυνατή νεροποντή αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι οι πολίτες είναι ανυπεράσπιστοι!

Δυστυχώς αυτοί που χαίρονταν για τα έργα...

ΒΙΤΡΙΝΑΣ που γίνονται στην παραλιακή οδό, κατάλαβαν από πρώτο χέρι ότι η ζωή για αυτούς δεν θα είναι καθόλου εύκολη σε τέτοιες καιρικές καταστάσεις!

Τα τόσα εκατομμύρια ευρώ που έχουν δαπανηθεί για τα έργα της μόστρας και του άδειου από αυτοκίνητα (αυτός ήταν ο στόχος) παραλιακού, δεν μπορούν σε καμμία περίπτωση να κουκουλώσουν τα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν!

Με την πρώτη δυνατή νεροποντή πλημμύρησαν τα περισσότερα μαγαζιά της παραλιακής, προξενώντας πολλές καταστροφές, ενώ το κορυφαίο ανέκδοτο της προχθεσινής καταιγίδας ήταν που βγήκε συνεργείο να καταγράψει τις ζημιές για να αποζημιωθούν οι πληγέντες!!!

Και οι πληγέντες έδιναν στοιχεία λες και δεν ήξεραν ότι ΔΕΝ θα πάρουν ευρώ τσακιστό!

Γελάνε φυσικά και οι πέτρες με το δούλεμα που πέφτει από την δημοτική αρχή, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει κάτι παραπάνω αφού αυτή η δημοτική αρχή εξελέγη από... αυτούς τους πολίτες για να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, αλλά αποδείχθηκε χειρότερη!

Για την σκατίλα που μύριζε όλο το καλοκαίρι κανένας από όλους αυτούς που προαναφέραμε δεν έχει κάνει ενέργειες να βρει μια λύση, αφού εκ των πραγμάτων...δεν υπάρχει!

Ένας παραλιακός δρόμος που όπως λένε κάποιοι κατασκευάστηκε ΜΟΝΟ για 1 νύχτα!

Την Λευκή Νύχτα κάθε έτους!

 

Κατά τα άλλα είναι όλοι ευχαριστημένοι και σε λίγες ημέρες κανείς δεν θα θυμάται τίποτα!

Από την προχθεσινή καταιγίδα υπήρξαν πτώσεις βράχων και δρόμων ενώ όπως προαναφέραμε πλημμύρησαν και πολλά καταστήματα...

 

Θαυμάστε παρακάτω μέσα από τις φωτογραφίες την υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021......

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+3 #2 FRIEND 24-10-2015 15:06
ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΣΩΡΕΥΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΕΞΟΔΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΑΠΟΚ ΕΝΤΡΩΜΕΝΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ/Α. ΚΑΠΟΥ ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!
Παράθεση
 
 
+2 #1 Αποστόλης.Π 23-10-2015 17:46
ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ!!!!!! ΤΙ !!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ?
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα652
ΕχθέςΕχθές3811
ΕβδομάδαΕβδομάδα442
ΜήναςΜήνας95235
ΣύνολοΣύνολο3123652
Statistik created: 2015-10-26T03:55:14+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή