ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ανεύθυνοι και ανίκανοι...!

Πριν από λίγο καιρό εδέησε ο Κύριος και αποφάσισε ο...

Δήμος Σάμου μετά από πολλούς μήνες να ασφαλτοστρώσει την οδό Μελισσού όπου ως γνωστόν είχαν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα με το νηπιαγωγείο που υπήρχε εκεί, τον σινεμά και τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν για την απελπιστική κατάσταση που είχε δημιουργήσει η δημοτική αρχή.

Αφού λοιπόν αποφάσισε ο Δήμος Σάμου να προχωρήσει στην ασφαλτόστρωση του δρόμου έγινε το μεγάλο Θαύμα και λίγες ημέρες αργότερα ήρθε κάποιος άλλος δημόσιος φορέας και ξαναέσκαψε την καινούρια άσφαλτο για να περάσει τα δικά του καλώδια!!!

Ναι ΜΟΝΟ στην Ελλάδα γίνονται αυτά...και στη Σάμο!

Στο νησί που έχει δήμαρχο τον κ. Αγγελόπουλο τον Ευρωπαΐστή...

Τον Δήμαρχο που οι υπηρεσίες του τον έχουν κάνει ρεζίλι στο πανελλήνιο...

Ξανά λοιπόν σκαμμένη η οδός Μελισσού (το βλέπετε και στις φωτογραφίες)...ξανά και κλασσικά άλλος ένας κατσικόδομος στη Σάμο!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #1 ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ 23-10-2015 13:18
Οι κατσικόδρομοι είναι ένα παλαιό και συχνό φαινόμενο στους δρόμους της Σάμου.Βέβαια κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν δίνει σημασία!!! Πολλά χωριά επίσης έχουν σοβαρά προβλήματα.Ένα από αυτά είναι και ο Αγ Παντελεήμονας(Τ σουρλαίοι) ο δρόμος είναι σε άθλιο χάλι. Έχω στα χέρια μου άρθρο από εφημερίδα που δείχνει ένα αυτοκίνητο που έπεσε σε χαράδρα λόγω της κακής κατασκευής του δρόμου.Ευτυχώς χωρίς θύματα!!!Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία!!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα811
ΕχθέςΕχθές3811
ΕβδομάδαΕβδομάδα601
ΜήναςΜήνας95394
ΣύνολοΣύνολο3123811
Statistik created: 2015-10-26T03:55:14+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή