ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΕΝ ΣΑΜΟΣ: Όλη η συνέντευξη του μάρτυρα που είδε το παιδί μπροστά του!

Γράφει ο Γιώργος Γαρυφάλλου

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της έρευνας που κάναμε τους τελευταίους μήνες από την εφημερίδα μας, δημοσιεύουμε σήμερα (όπως είχαμε υποσχεθεί) όλη τη συνέντευξη του μάρτυρα που είχε δει το καλοκαίρι του 1991 τον μικρό Μπέν, λίγες ημέρες μετά την εξαφανισή του, να περιφέρεται σαστισμένος ανάμεσα σε τσιγγανόπουλα σε πρόχειρο καταυλισμό σε χωριό της Σάμου!

Σήμερα οι αναγνώστες μας θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον μάρτυρα που αμφισβητήθηκε και "κατηγορήθηκε" από μερίδα ανθρώπων επειδή δεν μίλησε όλα αυτά τα 25 χρόνια!

Όλοι αυτοί δε ξέρουμε τι συμφέροντα μπορεί να κρύβουν αφού με την τακτική τους αυτή αποθαρρύνουν και άλλους πολίτες να μιλήσουν και για όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες θα μιλήσουμε πολύ γρήγορα!

Πάντως θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που "άνοιξαν" το στόμα τους μη συμμετέχοντας σε εκπομπές φιάσκο που διαφημίζουν μόνο της Βρετανική Αστυνομία και έχουμε πολύ μεγάλα ερωτηματικά αν πράγματι θέλουν να βρουν τον μικρό Μπέν!

Ευχαριστούμε γιατί μετά τη δημοσιοποίηση της δικής μας έρευνας μας έχουν έρθει ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που θα τα αποκαλύψουμε σε λίγες ημέρες....

Όσο για τη Βρετανική Αστυνομία και το Κλιμάκιο που επισκέφθηκε την Κω για 2 εβδομάδες παίρνοντας μάλιστα επιχορήγηση από τη βρετανική κυβέρνηση ένα (1) εκατομμύριο στερλίνες, θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσουν μια απάντηση για ποιον λόγο ζήτησαν να ΜΗ δημοσιοποιήσουμε την έρευνα της Σάμου και την ύπαρξη μάρτυρα που είχε δει τον Μπεν... μέχρι να φύγουν πίσω στην Αγγλία!!!

Δηλαδή, ζήτησαν να επιστρέψουν πρώτα στην Αγγλία και μετά να δώσουμε δημοσιότητα στην υπόθεση της Σάμου!

Και άλλα πολλά...αλλά θα επανέλθουμε!

 

Υ.Γ. Όσοι αναγνώστες μας έχουν κάποιο στοιχείο που αφορά την έρευνα της Σάμου μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στο E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2020
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα18973
ΜήναςΜήνας6094
ΣύνολοΣύνολο5188724
Statistik created: 2017-02-02T13:34:09+02:00
O καιρός σήμερα