ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Και άλλες απίστευτες καταγγελίες για παραβατικότητα μεταναστών στη Σάμο!

Φαίνεται ότι το κλίμα είναι εξαιρετικά

τεταμένο τις τελευταίες ημέρες στη Σάμο με την απερίγραπτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την παραβατικότητα των μεταναστών που πλέον φαίνεται ότι θα μείνουν μόνιμα στο νησί και οι καταγγελίες πέφτουν "βροχή" και προς την εφημερίδα μας, αλλά και προς την αστυνομία, που δείχνει (όπως αναφέραμε και χθες) ανίκανη να τα αντιμετωπίσει!

 

- Χθές το μεσημέρι νεαρή κοπέλα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στον Περιφερειακό της πόλης της Σάμου και συγκεκριμένα στην διασταύρωση της περιοχής Βλαμαρή!

Η κοπέλα κυνηγήθηκε από μετανάστες προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν σε παρακείμενο χωράφι,  αλλά κατάφερε να διαφύγει και όταν πήγε στην Αστυνομία της Σάμου για να καταγγείλει το περιστατικό, της ανέφεραν πως δεν μπορούν να το γράψουν στο βιβλίο συμβάντων αφού δεν "ετελέσθη η πράξη" !!!!!!!!!!!

Μάλιστα αρνήθηκαν όπως καταγγέλει η ίδια να το καταγράψουν ως απόπειρα τέλεσης αδικήματος!!!

 

- Σύμφωνα (επίσης) με καταγγελία, σήμερα το μεσημέρι μητέρα μαζί με την 14χρονη κόρη της δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από μετανάστη στον εμπορικό πεζόδρομο της πόλης και όταν η μητέρα απείλησε ότι θα ειδοποιήσει την αστυνομία, ο μετανάστης έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

- Άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην παραλία Ποτοκάκι όταν νεαρές τουρίστριες δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από μετανάστες που βρίσκονταν εκεί.

 

- Χθες επίσης το μεσημέρι μετανάστης μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση της Σάμου ως μαινόμενος ταύρος άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εξέταση!

 

- Επίσης, χθες καταγγέλθηκε πως δύο (2) μετανάστες μπήκαν σε ξενοδοχείο στη περιοχή Γάγγου και επιχείρησαν να πάρουν μαζί τους την ταμειακή μηχανή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, αφού έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη!

 

- Λίγες ημέρες πριν μια νεαρή κοπέλα διαπίστωσε έκπληκτη ότι μετανάστης επιχείρησε να της πάρει το κινητό της τηλέφωνο μέσα σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, στην αγορά της πρωτεύουσας!

Όμως κυνηγήθηκε από τους πελάτες του καταστήματος και διέφυγε!

 

- Σήμερα μας καταγγέλθηκε ότι μετανάστες μπήκαν σε αυλή σπιτιού που βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Μεταναστών και όταν τους αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια, την απείλησαν με μαχαίρι!!!

 

- Χθες τα ξημερώματα μια ηλικιωμένη γυναίκα απειλήθηκε έξω από την πιάτσα των ταξί από τέσσερις (4) μετανάστες που επιχείρησαν να της πάρουν την τσάντα!

Όταν άρχισε να καλεί την αστυνομία εξαφανίστηκαν!

 

Παρ'όλα αυτά πάντως τα ΑΛΗΘΗ και ΕΠΙΣΗΜΑ περιστατικά που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στο νησί, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν έχει λάβει κανένα απολύτως μέτρο για την αντιμετώπιση των γεγονότων και παρακολουθεί ως θεατής!

 

Χθες η Αστυνομία της Σάμου επιβεβαίωσε με δελτίο τύπου τη χθεσινή αναφορά που κάναμε για τον βιασμό που έγινε στον Δημοτικό Κήπο αναφέροντας τα εξής:

"ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ

Σύλληψη δύο (2) ατόμων για το αδίκημα του βιασμού, στη Σάμο

 

Χθες (16-05-2016) το πρωί, συνελήφθησαν στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 22 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για βιασμό.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, σε υπαίθριο χώρο στην παραπάνω περιοχή, ο 22χρονος και ο 19χρονος εξανάγκασαν κατά περίπτωση με την απειλή βίας, μία 32χρονη υπήκοο Σομαλίας, σε συνουσία καθώς και στην τέλεση ασελγών πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου".

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #7 Πλοιαρχος 19-05-2016 19:46
Πάρτε όπλα!!!!
Παράθεση
 
 
+7 #6 Τασος 19-05-2016 11:48
Στη Χιο παραιτηθηκε ο Αστυνομικος Διευθυντης για το προσφυγικο χωρις να εχει ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια που εχουμε εδω!!! Στη Σαμο ομως δεν ιδρωνει το αυτακι κανενος...ειναι γλυκια η καρεκλα ρεεεε ειδικα οταν δεν αναλαμβανεις καμια ευθυνη!!!
Παράθεση
 
 
+4 #5 μαρια 18-05-2016 19:39
Αμα μπήκαν και στο τμήμα και κανουν τέτοια βοήθεια μας,κανένα νεο για πιο λογο έχουν φύγει τόσοι αστυνομικοί έχουμε μάθει καθόλου;;; έχει γίνει καμία έρευνα όσον αφορά το κομμάτι αυτό, μήπως είδανε κάτι μήπως ακουσανε κάτι και ή αστυνομία ήθελε να τους κλείσει το στόμα ...το νου σας...
Παράθεση
 
 
+6 #4 νικος 18-05-2016 19:25
Έτσι είναι ακριβώς και έρχονται είναι θέμα χρόνου, για να ξυπνήσουν θα πρέπει να μπούμε στα σπίτια μέσα και να τους κανουν τα χειρότερα δεν θέλω να αναφερθω σε τι.......ή αστυνομία για ακόμα μια φορά παλι θα το αποσιώπηση, όπως έγινε και με τον αστυνομικό που.πήγαν να σφάξουν στο κέντρο και το πρόβλημα τους ηταν για πιο λογο ζήτησε βοήθεια και ή αστυνομία πήγε να το κρύψει και αυτό, όπως έγινε και όπως αναφέρεται παραπάνω με την μητέρα που πήγε με το κοριτσάκι της...σίγουρα ή γραμμή που ακολουθεί ή σαμιωτικη αστυνομία είναι πως όλα είναι καλά δεν υπάρχει πρόβλημα
Παράθεση
 
 
+5 #3 κωστας 18-05-2016 18:18
Ειναι ιδι 1123 και ελεύθεροι στη σαμο λογο ασυλου είτε σας αρεσει ειτε οχι η ευρωπη το έλυσε το θεμα με το μεταναστευτικό α και για να μην ξεχνιομαστε μαθετε και αυτο η frontex και το nato φιλανε τα συνορα με σκοπό να μην διαφευγουν απο τα νησια με διακηνητες προς στεραια ελλαδα και απο τουρκια προς αθηνα για να τους εγκλοβιζουν στα νησια μεγαλο κολπο το ασυλο τη να κανει και η αστυνομια αφου πρωτων υπαρχει ατιμορησια και δευτερων ειναι 198 μιλια μακρια απο την οποιοδήποτε βοηθεια αυτο να μου το θυμηθειτε δυο πραγματα θα συμβουν πρωτον θα βιασουν γυναικα ντοπια και δευτερων θα σκοτοσουν αστυνομικο στανταρ αυτα
Παράθεση
 
 
+4 #2 ANTI SOS 18-05-2016 18:14
κυρια νικη το καλυτερο που εχουμε να κανουμε δηλαδη ειναι να ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ? ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ? Ωραια συμβουλη..ειμασ τε χαμενοι απο χερι με τετοια ψυχολογια...αλλ α τι να περιμενεις οταν μερικους μηνες πριν καποιες αλλες κυριες φωναζαν να βαλει λεωφορειο η αστυνομια απο μαλαγαρι στο κεντρο της πολης για να μη περπατανε και ταλαιπωριουνται οι προσφυγες!!! και οταν καποιοι ειπαν οτι η αστυνομια δεν ειναι για μεταφορες και φορτοταξι αλλα να μας προστατευει χλευαστηκαν!!! τωρα τους θελετε να σας φυλανε .. και να ειστε κλειδωμενοι!! οι ελευθεροι κλειδωμενοι και οι κρατουμενοι ελευθεροι!!! μια χαρα!!!
Παράθεση
 
 
+17 #1 νικη 18-05-2016 17:56
Κυριε γαρυφαλλου τα λεγατε απο τοτε που ηταν να φτιαχτεί το hotspot δεν ακουγε κανενας και πολυ ελεγαν οτι κινδηνολογητε τη να πω;τα γεγονότα απλα σας επιβεβαιώνουν το καλύτερο που εχουν να κανουν οι σαμιωτες ειναι να κλειδωθουν στα σπιτια τους και οι κοπελες να μην κυκλοφορουν μονες μετα τη δυση του ηλιου απλα θεμα χρονου ο βιασμος ντοπιας κοπελας....
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1469
ΕχθέςΕχθές4827
ΕβδομάδαΕβδομάδα21119
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο4608057
Statistik created: 2016-08-27T06:45:26+00:00
O καιρός σήμερα