ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Γερμανική Bild "Άδεια από τουρίστες η Σάμος"!

Η γερμανική εφημερίδα παρουσιάζει τις

παραλίες του ελληνικού νησιού άδειες σχολιάζοντας ότι «οι πρόσφυγες έφυγαν όπως και οι τουρίστες»

 

Για άδειες παραλίες στη Σάμο κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα "Bild" επισημαίνοντας ότι οι τουρίστες έχουν φύγει από το νησί.

"Οι πρόσφυγες έφυγαν όπως και οι τουρίστες", σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα απεικονίζοντας τις πανέμορφες παραλίες του ελληνικού νησιού χωρίς να υπάρχουν λουόμενοι.

Η "Bild", επικαλούμενη σχετικό δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας «Blick am Abend" , επισημαίνει πως, σε σχέση με πέρυσι, οι παραλίες της Σάμου είναι άδειες και, παρά το γεγονός ότι τους τελευταίους τρεις μήνες δεν έφτασαν στο νησί άλλοι πρόσφυγες.

Το δημοσίευμα της "Blick am Abend" αναφέρεται στην ελληνική ιστοσελίδα "Samostimes" , σύμφωνα με πληροφορίες της οποίας , τουλάχιστον 40% λιγότεροι τουρίστες βρίσκονται φέτος στη Σάμο σε σχέση με το 2015.

"Οι παραλίες και τα μπαρ του νησιού είναι εντελώς άδεια με τους ιδιοκτήτες να αναφέρουν μεγάλες απώλειες", σχολιάζει το δημοσίευμα.

"Το αεροπλάνο ήταν μισοάδειο", λέει μία τουρίστρια στην ελβετική εφημερίδα.

"Ο λόγος που οι τουρίστες αποφεύγουν να επισκεφθούν το νησί είναι ο φόβος τους για τους πρόσφυγες, ο φόβος τους ότι μπορούν να δουν την δυστυχία", προσθέτει.

Ωστόσο, δεν έχει απομείνει σχεδόν κανένας πρόσφυγας στο νησί, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα "Bild".

Για το ελβετικό ταξιδιωτικό πρακτορείο "Hotelplan Suisse», "υπήρξε μεγάλη μείωση σε ότι αφορά τις κρατήσεις σε νησιά που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία.

Ζήτηση πάντως εξακολουθούν να έχουν τα ελληνικά νησιά Κρήτη και η Κέρκυρα".

http://www.protothema.gr/

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα3371
ΕχθέςΕχθές5352
ΕβδομάδαΕβδομάδα8321
ΜήναςΜήνας23581
ΣύνολοΣύνολο4341450
Statistik created: 2016-07-05T17:39:39+00:00
O καιρός σήμερα