ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

 κ. ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ επισκέφτηκε την Τρίτη 2/8 και την Τετάρτη 3/8 την Τοπική κοινότητα ΑΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τη Δημοτική κοινότητα ΚΟΚΚΑΡΙΟΥ αντίστοιχα , συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της ΠΕ Σάμου.

Έγινε αναλυτική συζήτηση με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων σχετικά με δράσεις που εκτελούνται από την Περιφέρεια, προγραμματίστηκαν μελλοντικές παρεμβάσεις και έγινε επίσης ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις που η ΠΕ Σάμου υλοποιεί με στόχο την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος στον τουρισμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επίσης επισκέφτηκε την Άμπελο και τους Σταυρινήδες, όπου έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις στην συντήρηση του οδικού δικτύου για την τρέχουσα περίοδο αλλά και τους Βουρλιώτες, όπου άρχισαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην είσοδο του χωριού, μήκους περίπου 300 μέτρων.

Στο τέλος του μήνα και με στόχο να μην προκληθεί αναστάτωση εντός της κορύφωσης της τουριστικής κίνησης θα πραγματοποιηθεί η ασφαλτόστρωση στον παραλιακό δρόμο του Καρλοβάσου και στο Καλάμι στην πόλη της Σάμου.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα3296
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα20249
ΜήναςΜήνας7370
ΣύνολοΣύνολο5190000
Statistik created: 2017-02-02T13:34:09+02:00
O καιρός σήμερα