ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ένα ξεχωριστό...Ταξίδι Γεύσεων στη Σάμο!

Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση θα 

πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 22:00 το βράδυ με την παρουσίαση ενός καταπληκτικού βιβλίου, που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής από αυτούς που θα αποφασίσουν να την παρακολουθήσουν.

Ο Εκδοτικός Οίκος "ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΥΛΑΤΟΣ", το 4 αστέρων ξενοδοχείο "SAMAINA INN" και ο γνωστός σε όλους μας Executive Chef Χρήστος Ζέρβας θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο του με τίτλο "Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Cafe Bar "Puerto" στο Λιμάνι Καρλοβασίου στη Σάμο και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον καταπληκτικό μπουφέ του γνωστού Chef, αλλά και υπέροχα δροσιστικά ποτά.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Το βιβλίο αυτό είναι ένας mini οδηγός με μερικές από τις καλύτερες συνταγές του Executive Chef, προκειμένου να το έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Οι κατηγορίες των συνταγών έχουν επιλεχθεί με τη σειρά που θα σας σερβίριζαν εάν ήσασταν σε ένα ακριβό εστιατόριο.

• Welcome – Καλωσόρισμα:

Προτιμάται η σούπα και ο λόγος είναι ότι εκτός των βιταμινών που μας χαρίζει, καθαρίζει τον λαιμό μας (περισσότερο οι πιο ελαφριές) από τις προηγούμενες τροφές που έχουμε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας και διεγείρει τους γευστικούς μας κάλυκες προκειμένου να απολαύσουμε, ακόμη περισσότερο, τη γεύση και τις μυρωδιές που αναδύει το φαγητό μας.

• Salad – Σαλάτα:

Αποτελεί το πρώτο πιάτο ή το συνοδευτικό ή και το κυρίως γεύμα ορισμένες φορές, για όσους και όσες προσέχουν τη διατροφή τους. Η σαλάτα, πέρα από τη γευστικότητά της, αποτελεί σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς περιέχει πλήθος θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, ενώ δρα και προστατευτικά ενάντια σε κάποιες ασθένειες.

• Main Course – Κυρίως Πιάτο:

Έχετε επιλογές σε κρέας, ψάρι, θαλασσινά και ζυμαρικά, ώστε να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε και να εντυπωσιάσετε με τις μαγειρικές σας ικανότητες!

• Dessert – Επιδόρπιο:

Κλείνοντας το υπέροχο γεύμα που είμαι σίγουρος ότι έχετε δημιουργήσει, κεράστε τους καλεσμένους σας με ένα λαχταριστό γλυκό, ώστε αυτή η ημέρα να τους μείνει αξέχαστη και να λένε «Γεια στα χέρια σας».

*Έξτρα Tip:

Συνοδεύστε το επιδόρπιό σας με ένα γλυκό κρασί ή λεμοντσέλο ή λικέρ μαστίχας που συνδυάζεται άψογα με τα γλυκά και ταυτόχρονα λειτουργεί και ως χωνευτικό.

Mπορείτε να το αγοράσετε μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας του εκδοτικού οίκου http://fylatos.com/shop/%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF-%CF %84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622.

Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και για 62 χώρες του εξωτερικού.

ISBN: 978-618-5232-20-7

Σελίδες: 126

Εσωτερικό: Πολυτελής έγχρωμη έκδοση με φωτογραφικό υλικό.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Executive Chef Χρήστος Ζέρβας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα.

Είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ΣΤΕΕ Αναβύσσοου τμήμα “Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής” και μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Euro toques Hellas. Έχει συμμετάσχει σε αρκετούς διαγωνισμούς ανά τον κόσμο υπό τον τίτλο του Chef, αποσπώντας αρκετά χρυσά, ασημένια, χάλκινα μετάλλια και επαίνους σε διάφορες κατηγορίες.

Aπό μικρό παιδί, το πάθος του ήταν η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική.

Το βιβλίο «Ταξίδι στον κόσμο των Γεύσεων» προέκυψε από προσωπική του επιθυμία να μοιραστεί με τους αναγνώστες, ένα πολύ μικρό μέρος όσων έχει διδαχθεί όλα τα χρόνια της καριέρας του ως μάγειρας και Chef, προσθέτοντας σε κάποιες από αυτές και την δική του πινελιά.

Αυτή τη στιγμή είναι Chef στο 4* ξενοδοχείο "Samaina Inn" που βρίσκεται στο Καρλόβασι, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στα μεγαλύτερα ξενοδοχείο όπως π.χ. LIO MARE Beach Hotel & Resort στη Θάσο, το Costa Navarino, το Filoxenia Hotel κ.α.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα702
ΕχθέςΕχθές6000
ΕβδομάδαΕβδομάδα28420
ΜήναςΜήνας60690
ΣύνολοΣύνολο4889727
Statistik created: 2016-11-12T01:58:59+02:00
O καιρός σήμερα