ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Επίθεση μεταναστών σε νεαρούς Σαμιώτες! Κινούνται ανεξέλεγκτοι!

Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση που 

έχει διιαμορφωθεί στη Σάμο από την συμπεριφορά πολλών λαθρομεταναστών που λόγω της μακροχρόνιας παραμονής τους στο νησί, προκειμένου να πετύχουν την μεταφορά τους στην Αθήνα, δεν διστάζουν να κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν!

Χθες αργά το βράδυ σημειώθηκε ένταση και πάλι, με επεισόδια που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε τραγωδία αφού βγήκαν ακόμη και μαχαίρια!

Αναίτια ομάδα νεαρών Σαμιωτών (ηλικίας 14-17 ετών) δέχθηκε επίθεση με πέτρες από ομάδα λαθρομεταναστών στην πλατεία του Δημαρχείου (δίπλα στον Δημοτικό Κήπο), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μερικών από αυτών.

Μάλιστα καταγγέλεται πως κάποιοι λαθρομετανάστες είχαν στα χέρια τους και μαχαίρια!!!

Οι λαθρομετανάστες, ανέφεραν ως δικαιολογία πως επιτέθηκαν στους Σαμιώτες νεαρούς διότι νωρίτερα είχαν δεχθεί επίθεση από κουκουλοφόρους και υπέθεσαν ότι ήταν Έλληνες!!!

Η ένταση αργότερα μεταφέρθηκε στον περιφερειακό δρόμο κάτω από το Κέντρο Λαθρομεταναστών όπου εκεί οι λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες εναντίον αυτοκινήτων της αστυνομίας και πολιτών που είχαν μαζευτεί στο σημείο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί!

Η κατάσταση ηρέμησε λίγες ώρες αργότερα, αφού βέβαια είχαν προκαλέσει ζημιές με φωτιές σε κάδους και σε αυτοκίνητα από τις πέτρες που πετούσαν.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί δυνάμεις της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής που προσπάθησαν καθ'όλη τη διάρκεια των επεισοδίων να εξομαλύνουν την κατάσταση.

Από τα επεισόδια αυτά τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο νεαρά άτομα, ένας Σαμιώτης και ένας Ιρακινός.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #14 parianos 14-11-2016 07:07
jjc οτι κι να λες........πηγα ινε πρωτα ρωτησε τους καταστηματαρχες στον πεζοδρομο....ο φοβος και η απογνωση ειναι ζωγραφισμενη στα ματια τους....
Παράθεση
 
 
0 #13 Μαρία 13-11-2016 23:18
Έχουν πάθει τα μάτια μου ρε φασιστάκια. Μάθετε λίγο ορθογραφία.. Προσέχετε μην αλλοιώσουν οι πρόσφυγες τον πολιτισμό σας..
Παράθεση
 
 
0 #12 samios 13-11-2016 15:34
Οι εμπνευστές της εγκατάστασης του κέντρου μεταναστών στη συγκεκριμένη περιοχή, ακριβώς δίπλα δηλαδή σε... νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο θα πρέπει να ντρέπονται για την πολιτική ηλιθιότητα τους. Αν δεν ντρέπονται, ακόμη χειρότερα γιατί αυτό σημαίνει ότι το έπραξαν με πλήρη συνείδηση και γνώση των συνεπειών για την πόλη της Σάμου και του νησιού γενικότερα.
Οι τωρινοί άρχοντες θα πρέπει πάση θυσία ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΆΛΛΗ ΕΞΈΛΙΞΗ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Επίσης να απαιτήσουν άμεσα μέτρα ελέγχου και περιορισμού κυκλοφορίας των παραβατικών λαθρομεταναστών ( οι Σύριοι οικογενειάρχες δεν δημιουργούν κανένα θέμα και σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπέστατοι . Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι όμως, εφόσον έχουμε ήδη καθημερινά πολλαπλά περιστατικά διαρρήξεων, επιθέσεων και κλοπών θα πρέπει να περιοριστούν και να φυλαχθούν άμεσα!
Παράθεση
 
 
0 #11 Λεωνίδας 12-11-2016 22:14
Λοιπόν J.J.C ο,τι κι αν εισαι πιστευω οτι γνωριζεις κι εσυ κατα καποιον τροπο οτι εισαι λάθος.Δεν μπορεις να κατηγορεις ετσι συνανθρωπους σου και να υπστηριζεις και να υποστηριζεις καποιους,οπου οι οποίοι εχουν προκαλεσει τοσα προβληματα στο νησι και σε αλλα μέρη αλλα κυριως εδω.Γιατι αναφέρεσαι για τα παιδια που εγινε το σκηνικό στη Σάμο. Γι αυτό το λογο μην εισαι απολυτος/η διοτι με αυτα που λες δειχνεις οτι δεν εχεις ιδεα για το τι έγινε. Και προσεξε αν μου απαντησεις αυτα που θα πεις να ειναι σωστα τεκμηριομενα.Γι ατι δεν γνωριζεις αν ξερω κατι παραπανω.....κ δεν το λεω μονο για μενα αλλα και πολλοι που σου απάντησαν ή που θα σου απαντησουν κατάλληλα.
Παράθεση
 
 
0 #10 J.J.C 12-11-2016 20:05
Kai stoys kanones stoys opoioys anaferesai nomizo oti symperilamvanon tai kai o sevasmos toys synanthropoy soy, o sevasmos toy wrarioy koinhs hsyxias kai ths koinonikhs eirinhs. Theleis na kaneis ta noymerakia soy me thn exatmisara soy? Trava exw ap thn poli kai kane oti skata theleis. Exo ap to spiti mou oxi den tha to kaneis.
Kai gia to epeisodio poy egine kai poy tha mporoyse na eixe aprovlepth kai poly asximi katalixi, NAI re file. Ayta ta kakomathimena eftaixan. Prokaloysan apo wra. Einai allo thema ayto kai allo to ti pisteyw egw proswpika gia to metanasteytiko. Na soy pw? Oti den yparxei kyvernisi kai kratos. Ayta gia na xekatharisoyme.
Παράθεση
 
 
0 #9 J.J.C 12-11-2016 19:58
Otan zitas onoma na vazeis prwta esy to diko soy. Aneta mporw na grapsw kego ena..eyrerpi kaligoyla kai ola ok?
2. Den ipespistika kamia mko , kamia kyvernisi ,denpira thesi gia otidipote allo, plhn aytoy poy anefera.oute episis xarakhrisa kanenan tsoglani. Esy ta egrapses ayta.
Ego egrapsa gia kalomathimena kalopaida, poy paraligo na dimioyrgisoyn aprovleptes katastaseis. Kai epanalamvano oti ayta ta paidia exoyn dimioyrgisei pollaprovlimata se sympolites mas kai se epixeirimaties. Oloi to gnorizoyn ayto.As ta mazepsoyn oi goneis toys epiteloys.
Παράθεση
 
 
0 #8 M 12-11-2016 19:42
Οι Σαμιώτες Αξιωματικοί είναι ένα μάτσο ............ αγαπητή ΄΄ΜΑΡΑ''. \
Έχουν πιάσεί τον 1ο και 2ο ¨οροφο στο ΜΠΟΥ@@@@@ τους , λόγω κουμπαριάς και συγχωριανού και κοροιδεύουν την κοινωνία , τη στιγμή που άλλοι πηδιούνται...

Όσο για την καιρα ΝΙΚΗ ....να την χαίρονται , όπως και τον μεγάλο Διευθυντή που βγάλανε......
Παράθεση
 
 
+5 #7 Ηλίας 11-11-2016 17:31
.6ο Εγω προσοπικα θα ηθελα ολα τα παιδια να ειχανε τετοιες ασχολειες διοτι ακομα και για το ποδηλατο ποσο μαλλον για μηχανη εσοτερικης καύσης θελει γνώσεις και τα παιδια δεν κάθονται ολοι μερα σε εναν υπολογιστή.7o μαλλον ειστε σε καποια θεσει σε μκο ή πορομενη με μια κυβερνιση που μας αποδεκατιζει αλλα φτανει δεν θα το επιτρεψουμε αλλο αυτο. Αυτος ο τοπος εχει κανονες και αφου το κρατος και η αστυνομια δεν τους εφαρμοζει καιρος να βγουμε στους δρόμους.8o εσεις τι υποστιριζετε; 9ο για να γνωρίζει ο κοσμος ενας ανθρωπος που δουλεύει ντιλιβερι για να ζήσει επειδή λεει την άποψη του στο φβ πηραν τηλέφωνο απο Μκο και ζητησε απο την επιχείρηση να απωλειθη

Υ.γ. θελω να σας πω πολλα αλλα σταματαω εδω γτ αν δεν βαλετε ονομα δεν αξιζει να συζηταω
Παράθεση
 
 
+3 #6 Ηλίας 11-11-2016 17:22
Κύριε ή κυρια j.j.c. 1on βαλτε το ονομα σας. 2ον οτι και να κανει ενας άνθρωπος και όσες καταγκελιες και να εχει φάει δεν λεει οτι ειναι τσογλανι ή τσογλανια.3ον το τι εγινε μπορουμε να μαθουμε οπως και η αστυνομία πολα μαγιαζια εχουν κάμερες που βλεπουν εκει και το αλλο υπήρχαν και περαστικοι που ειπανε τι ειδανε και ειναι ετοιμη να καταθεσουνε ετσι μου είπαν.4ον η αστυνομια και που ξερει και που δεν ξέρει το ιδιο και το αυτο αμετοχοι!!!! σε ολα θα μας πειτε τι να κανουν??? αν ειχανε ηγεσια θα ξερανε και μην τα ριχνουνε ολα στην κυβέρνηση.5ον με τα μηχανακια ολοι τα εχουμε κανει οποτε και ολους εμας μας αποκαλείται τσογλανια, μαλλον δεν μιλατε σε κανεναν γτ οι περισσότεροι κατα τα λεγομενα σας ειναι τσογλανια και καταγγελίες σε αυτες τις περιπτώσεις δεν πανε ονομαστηκα πριν πειτε κατι ρωτηστετο γτ χειρότερο απο την αμαθεια ειναι αυτος που κανει οτι τα ξερει ολα αλλα στην ουσια δεν ξερει τίποτα.6ο
Παράθεση
 
 
-9 #5 J.J.C 10-11-2016 20:58
Osa unlike kai na kanete, h alhthia einai ayth kai den allazei. Gia to sygkekrimeno epeisodio ftaine ta sygkekrimena kakomathimena vlastaria. Na pate sthn astynomia na rotisete.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα5361
ΕχθέςΕχθές3823
ΕβδομάδαΕβδομάδα5361
ΜήναςΜήνας74995
ΣύνολοΣύνολο4904032
Statistik created: 2016-11-14T14:00:18+02:00
O καιρός σήμερα