ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Tragic! Ο Σεβαστάκης ξύπνησε!

Μετά από τόσο καιρό ο...

 Βολευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης, βρήκε το χρόνο και ασχολήθηκε και με το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα που υπάρχει στο νησί που τον εξέλεξε!

Έξω από τους τηλεοπτικούς δέκτες ο κ. Δημήτρης Σεβαστάκης (όπως διαβάζουμε από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ) απέστειλε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στους αρμόδιους υπουργούς, κατεπείγουσα αναλυτική αναφορά σχετικά με την άμεση λήψη μέτρων ανακούφισης του νησιού από την προσφυγική-μεταναστευτική κρίση, και την ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί!

Ναι!!! Το διαπίστωσε τώρα... μετά από τόσους μήνες!!!

Είχε προηγηθεί (όπως αναφέρει το άρθρο) από νωρίς το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό, τον Αν. Υπουργό Άμυνας κ. Βίτσα, τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Μουζάλα και τον Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Μπαλάφα.

Τα βασικά σημεία της Επείγουσας Αναφοράς θα δοθούν στη δημοσιότητα, δηλώνει ο κ. Σεβαστάκης, αφού ολοκληρωθούν οι συσκέψεις κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού.

Τα επεξεργάζεται ακόμη.....

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #2 Makis 15-11-2016 13:46
Dimitraki giati then tous perneis tous metanastes sto patriko sou sto karlovasi pou exei kai paralia apo kato
Παράθεση
 
 
0 #1 Patriotis 15-11-2016 12:26
Τόσες λέξεις και ούτε μία "Νομεγκλατούρα" , ούτε μια "αναπλαισίωση", ούτε ένα γαλλικό ρε παιδί μου... Είναι άσχημα τα πράγματα τελικά
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα74
ΕχθέςΕχθές1374
ΕβδομάδαΕβδομάδα4492
ΜήναςΜήνας51498
ΣύνολοΣύνολο5585782
Statistik created: 2017-06-28T20:35:13+03:00
O καιρός σήμερα