ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Απίστευτες καταγγελίες για την Γενική Γιατρό και Επιμελήτρια των Φούρνων!!!

Θα προσπίσει κανείς την υγεία των πολιτών των Φούρνων και της Θύμαινας;

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ!!!

Για ψυχολογικά προβλήματα της ιατρού αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Φούρνων κ. Μαρούσης στο ραδιόφωνο του 2000Fm 99,8

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ- ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:24.05.2016

Αριθ. πρωτ.: 573/24.05.2016

 

Π.Π.Ι ΦΟΥΡΝΩΝ

ΠΡΟΣ: ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2ΥΠΕ

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

 

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΙΑΤΡΟ- ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Β ΤΟΥ ΠΠΙ ΦΟΥΡΝΩΝ Κα ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

Σήμερα 24.05.2016 και ώρα 12:00 το πρωί προσήλθε στο ΠΠΙ Φούρνων ζευγάρι ασθενών για κοπή – αφαίρεση ραμμάτων και έλεγχο τραύματος (πράξη καθαρά ιατρική).

Η Κυρία Παπαδάκη πλησίασε τους ασθενείς και αφού είδε το τι ήθελαν αρνήθηκε να ελέγξει τα τραύματα (ονυχεκτομή και χειρουργική αφαίρεση σπίλου από το πρόσωπο επεμβάσεις που έγιναν από χειρουργό της Ομάδας Αιγαίου η οποία επισκέφθηκε προ μίας εβδομάδας το νησί) και απευθύνθηκε στην Αγροτικό Ιατρό Κα Στυλιανή Τρέκλα ,η οποία βρίσκεται στο Ιατρείο με μετακίνηση από το ΚΥ Ιού, να καλέσει την νοσηλεύτρια (η οποία είναι διετούς φοιτήσεως και σήμερα έχει αναρρωτική άδεια) για να κάνει την κοπή αυτών.

Η κυρία Τρέκλα απάντησε ότι η νοσηλεύτρια απουσιάζει λόγω άδειας και ενώ συνταγογραφούσε για τους ασθενείς του προγράμματος « Βοήθεια στο σπίτι» παρουσία της κοινωνικής λειτουργού – υπευθύνου του προγράμματος Κας Μάρθας Πιπεριάν, διέταξε να αφαιρέσει η Κα Τρέκλα τα ράμματα λέγοντας ότι σαν επιμελήτρια δεν εφάπτεται στα δικά της καθήκοντα.

Η Κα Τρέκλα απάντησε να τα αφαιρέσει η κυρία Παπαδάκη και ότι είναι και δική της ιατρική πράξη – καθήκον.

Στην συνέχεια ξεκίνησε έντονος διαπληκτισμός και η Κα Παπαδάκη απαγόρευσε στην Κα Τρέκλα να εξετάζει ασθενείς, να συνταγογραφεί και να έχει πρόσβαση στο γραφείο ιατρών και απείλησε με σφράγιση του χώρου που στεγάζει και το γυναικολογικό εξεταστήριο.

Επίσης δήλωσε ότι αυτή βρίσκεται στο χώρο μόνο για να εποπτεύει και να επιμελείται ….. του χώρου

Επίσης αναφέρουμε και την λεκτική επίθεση που δέχτηκε από την ίδια ιατρό και η Μαία του Ιατρείου Κα Παναγιώτα Μπακομιχάλη (η οποία διανύει την 13η εβδομάδα της εγκυμοσύνης) γιατί είναι ανεπαρκής στα καθήκοντα της μιας και επέτρεψε εν ώρα λειτουργίας του ιατρείου να ευρίσκονται στο χώρο αναμονής ασθενείς οι οποίοι περίμεναν για συνταγογράφηση ή για εξέταση και δεν τους είχε δώσει αριθμό προτεραιότητας.

Καταγγέλουμε την Κυρία Φωτεινή Παπαδάκη του Θεοδώρου για άρνηση εκτέλεσης των καθηκόντων της , για ανεπάρκεια εκτέλεσης αυτών (στα έως και σήμερα περιστατικά που έχουν αντιμετωπιστεί στο ΠΠΙ Φούρνων ουδέποτε έχει συμμετάσχει ενεργά ή έχει εκφράσει σωστή – εμπεριστατωμένη επιστημονική άποψη), για αγενή συμπεριφορά τόσο απέναντι στο προσωπικό του ιατρείου όσο και στους ασθενείς, για κατά συρροήν απειλές για απομάκρυνση του προσωπικού καθώς και των ιατρών που έρχονται εθελοντικά για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς τόσο στο ιατρείο όσο και στο πληθυσμό του Δήμου Φούρνων Κορσεών και των επισκεπτών του νησιού.

Αιτούμαστε άμεση απομάκρυνση της συγκεκριμένης ιατρού από τον χώρο του ΠΠΙ Φούρνων, ψυχιατρική εκτίμηση και άμεση εκδίκαση του πειθαρχικού συμβουλίου στο οποίο έχει παραπεμφθεί με το Υπ’ Αρίθμ ΕΜΠ4665/04.02.2016 προπεμπτήριο έγγραφο του Διοικητή της 2ΥΠΕ κυρίου Νικόλαου Καρβούνη, καθώς και την επίσκεψη κλιμακίου εμπειρογνωμόνων της 2ΥΠΕ – Υπουργείου Υγείας για αποσαφήνιση της κατάστασης.

 

Εκ του ΠΠΙ Φούρνων

 

Η Αγροτική Ιατρός Στυλιανή Τρέκλα

Η Μαία Παναγιώτα Μπακομιχάλη

 

Κοινοποίηση:

1. Διοικήτρια 2ΥΠΕ Κα Ιορδανίδου Ο. 2. ΓΝ – ΚΥ Ικαρίας Υπόψιν διοικητή κον Καρδάση Σ. 3. Υποδιοικήτρια 2ΥΠΕ Κα Τσιαπαρίκου Ι 4. Υποδιοικητή 2ΥΠΕ Κον Πλάτση Χ. 5. Υπεύθυνη Γραφείου Προσωπικού 2 ΥΠΕ Κα Θεοδωροπούλου Β. 6. Υπεύθυνο Γραφείου Νομικής Υπηρεσίας 2ΥΠΕ Κον Σημαντήρη Ε. 7. Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου. 8. Δήμο Φούρνων Κορσεών – Υπ΄όψιν Δημάρχου Κου Μαρούση Ι. 9. Υπουργείο Υγείας – Γραφείο Υπουργού Κου Ξάνθου Α. 10. Βουλευτή Ν. Σάμου Κον Σεβαστάκη Δ.

 

ΚΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ...!!!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1176
ΕχθέςΕχθές2987
ΕβδομάδαΕβδομάδα18498
ΜήναςΜήνας84846
ΣύνολοΣύνολο5359056
Statistik created: 2017-03-25T09:08:05+02:00
O καιρός σήμερα