ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Βράβευση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου από τον Δήμο Φούρνων

Στους Φούρνους, το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο

πλαίσιο της εκδήλωσης για την έναρξη «της ιατρικής υιοθεσίας» των Φούρνων Κορσεών από τον Όμιλο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και την ανακήρυξη του Προέδρου του σε επίτιμο δημότη Φούρνων, ο Δήμος Φούρνων, δια του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαρούση, τίμησε δημόσια εκτός των άλλων και τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζο για : «την πολύτιμη, αγαστή συνεργασία και την ουσιαστική προσφορά»

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά : «αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή η αναγνώριση και δημόσια της άριστης και παραγωγικής για τον τόπο μας συνεργασίας Περιφερειακής Ενότητας και Δήμου Φούρνων Κορσεών.

Από πολύ νωρίς διαβουλευτήκαμε με την κοινωνία και τη Δημοτική Αρχή και αποφασίσαμε την ιεράρχηση των απαιτούμενων δράσεων για έργα υποδομής αλλά και για έργα που θα καλυτερεύσουν τη ζωή των κατοίκων στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ αλλά και κάθε άλλης πιθανής χρηματοδότησης.

Σήμερα, με επικεφαλής πάντα την Περιφερειάρχη μας και τη συνεργασία του Δήμου Φούρνων, καταβάλλουμε, αιρετοί και υπηρεσίες, προσπάθεια δυναμικής διεκδίκησης σε όλα τα επίπεδα για να καταφέρουμε να βάλουμε όλους τους κοινούς μας στόχους στη φάση της υλοποίησης»

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα4329
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα21282
ΜήναςΜήνας8403
ΣύνολοΣύνολο5191033
Statistik created: 2017-02-02T19:34:10+02:00
O καιρός σήμερα