ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Αφιερωμένο σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Εμείς ως εφημερίδα δε θέλουμε να σχολιάσουμε την κίνηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Άθλησης Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.) και θα αφήσουμε στους δημότες της Σάμου να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα καμαρώνοντας αυτούς που επέλεξαν να τους αντιπροσωπεύουν.

 

Η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. κυρία Άννη Ανδρεάδου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού επέλεξαν να τυπώσουν και να δημοσιεύσουν μια αφίσα, διαφημίζοντας το Καρναβάλι που θα γίνει την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Καρλόβασι.

Σε αυτή την αφίσα μεταξύ των άλλων υπάρχουν μέσα και οι "Χορηγοί Επικοινωνίας" του Καρναβαλιού...δηλαδή τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του νησιού που θα προβάλουν την εκδήλωση.

 

Όμως ο Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. κατά περίεργο τρόπο επέλεξε και ΔΕΝ έβαλε όλα τα μέσα ενημέρωσης του νησιού "ξεχνώντας" την Εφημερίδα ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ" και την Εφημερίδα "ΣΑΜΙΑΚΟ ΒΗΜΑ" αλλά και τα Ραδιόφωνα του "2000 FM 99,8" - "RADIO ΣΑΜΟΣ 102,00" - "ΡΑΔΙΟ ΑΡΜΟΝΙΑ 103,2"

 

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

 

Υ.Γ. Να επισημάνουμε πως η ηλεκτρονική εφημερίδα ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'' δεν ερωτήθηκε ΠΟΤΕ από κάποιο μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ. αν επιθυμεί να προβάλει το Καρναβάλι στο Καρλόβασι!

Αν είχαμε ρωτηθεί θα το κάναμε ΔΩΡΕΑΝ.....

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1400
ΕχθέςΕχθές3892
ΕβδομάδαΕβδομάδα4950
ΜήναςΜήνας97072
ΣύνολοΣύνολο3776594
Statistik created: 2016-03-22T07:10:42+00:00
O καιρός σήμερα