ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Δραστικά μέτρα από τους Μαραθοκαμπίτες εναντίον του Δήμου!

Έξαλλοι οι κάτοικοι και

οι επιχειρηματίες του Μαραθοκάμπου από την συμπεριφορά των Δημοτικών Συμβούλων, του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου Μαραθοκάμπου, των Τεχνικών Υπηρεσιών και των εργολάβων, κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Καρλόβασι, αφού όπως αναφέρουν θεωρούν ότι τους περιπαίζουν βάζοντάς τους ως δίλημμα ότι θα χαθεί το έργο του βιολογικού (στα Βοτσαλάκια) αν δεν ολοκληρωθεί!

 

Χάος και ένταση επικράτησε στην προχθεσινή συνεδρίαση κατά τη συζήτηση για το αν ο εργολάβος θα πάρει παράταση ή όχι, αφού οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι ήταν ανένδοτοι να προχωρήσει το έργο, πέραν της 15ης Απριλίου και όχι όπως αναφέρθηκε τις 30 Απριλίου, μιας και επικαλούνται ότι θα χαθεί ολοκληρωτικά η τουριστική περίοδος.

Παρόλο που υπήρξαν προσπάθειες πολλών συμβούλων να βρεθεί η χρυσή τομή, δεν υπήρξε συμφωνία από τους επιχειρηματίες και προχώρησαν στη συγκέντρωση υπογραφών όπου και κατέθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Όπως πληροφορούμαστε ετοιμάζονται δραστικές κινήσεις ώστε το έργο να σταματήσει το Πάσχα καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα μέσω νομικού συμβούλου, έχοντας μάλιστα την υποστήριξη τουλάχιστον 700 κατοίκων!

 

Φαίνεται ότι τελικά η αδυναμία της δημοτικής αρχής να επιβληθεί στους εργολάβους δημιουργεί (όπως και σε αυτή τη περίπτωση) αδιέξοδα, μιας και εδω και 3 χρόνια, αντί να ξεκινούν τα έργα αμέσως μετά τη λήξη της τουριστικής περιόδου, δυστυχώς ξεκινούν λίγο πριν αρχίσει!

Έτσι τώρα υπάρχει ο κίνδυνος αν δεν ολοκληρωθεί το έργο μέχρι τον Οκτώβρη να αναγκαστεί ο Δήμος Σάμου να επιστρέψει 2 εκατομμύρια Ευρώ από την χρηματοδότησή του!

Από την άλλη αν ξεκινήσουν να γίνονται εργασίες τώρα μέσα στη "βιτρίνα" (τον κεντρικό δρόμο του Κάμπου) όλα τα τουριστικά γραφεία θα αποσύρουν τους πελάτες τους και μπορεί να ζητήσουν και αποζημιώσεις, αφού σε καμμία περίπτωση δεν μπορούν οι τουρίστες να κάνουν τις διακοπές τους και να βλέπουν μπροστά τους φορτηγά, μπουλντόζες, σκαφτικά μηχανήματα και κινδυνεύοντας μάλιστα και η σωματική τους ακεραιότητα...

 

Βέβαια ούτε λόγος από την Δημοτική Αρχή για την αναζήτηση ευθυνών για το πως έφτασε η κατάσταση εδώ που έφτασε και για άλλη μια φορά κάποιοι θα πάρουν συγχωροχάρτι σε βάρος των πολιτών και του τόπου!

Σήμερα πληροφορούμαστε (δεν έχει διασταυρωθεί) ότι θα γίνει κάποια έκτακτη συγκέντρωση, ώστε να στηθεί και αποφασιστεί το πλάνο των κινήσεων και των κινητοποιήσεων για την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής.

Ελπίζουμε να βρεθεί λύση αν και δε φαίνεται στον ορίζοντα.

 

Υ.Γ. Η εφημερίδα μας είναι το μόνο μέσο που προβάλει αυτό το πολύ σοβαρό θέμα και απορούμε με τη στάση των υπολοίπων ΜΜΕ....

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+3 #4 Τσακι Τσαν! 06-04-2015 14:05
Να τους κλεισει μεσα ο Αγγελοπουλος!! Ολα τα λαμογια!! Κι ολος ο κοσμος μαζι του θα ειναι!! Ρημαξαν τον τοπο αυτοι κι οι μηχανικοπαρεες τους!!! Δημαρχε κανε οτι πρεπει και μην υπολογιζεις τιποτα!! Στο τελος το ταμειο θα σε δικαιωσει αν κανεις αυτο που πρεπει!!
Παράθεση
 
 
+2 #3 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ 04-04-2015 17:32
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ..ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟΥΣ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗΣ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ . ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ????ΛΕΩ .
Παράθεση
 
 
-5 #2 ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!! 04-04-2015 16:01
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???
ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2021 ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΟΥΜΕ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ??

ΤΣ ΤΣ ΤΣ... ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕΕΕΕ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΙΣΕΛ .. ΓΙΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΕΥΡΩ..ΠΕΟΙ ΠΙΑ!!! μην ειστε σκετο ..χωρις το ευρω.. δε παει με το ολο στυλ ..ελατε προσπαθηστε..!! ! 2021 yeaahhh!!! je suis eyropeos in 2021!!!
Παράθεση
 
 
+5 #1 Power!! 04-04-2015 13:06
Οι Μαραθοκαμπιτες επρεπε να κηνυγουν σε δρομους και πλατειες αυτους που τους εφεραν σε αυτα τα χαλια!! η αληθεια ειναι πως στο Μαραθοκαμπο η νεα Δημοτικη αρχη παρελαβε εναν οικο ανοχης!! Ξερουν ποιος φταιει!! Κι ακομα μιλαει!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα2175
ΕχθέςΕχθές3310
ΕβδομάδαΕβδομάδα13460
ΜήναςΜήνας49359
ΣύνολοΣύνολο2698785
Statistik created: 2015-07-17T07:29:17+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή