xatzikostasmaketa

Βρείτε μας στο Facebook...

AIΣΧΟΣ! Εγκληματική αμέλεια...

Αναγνώστης της ηλεκτρονικής

μας εφημερίδας μπήκε χθες το πρωί στον κόπο να μας στείλει την καταγγελία του για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζουν πολλοί δρόμοι στο οδικό δύκτιο αφού δεν έχουν καθαριστεί ακόμη τα χόρτα που βρίσκονται στις άκρες των δρόμων με αποτέλεσμα να υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, αφού ήδη φθάσαμε στον Ιούνιο, αλλά και πολύ μεγάλος κίνδυνος για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος αφού δεν υπάρχει καθόλου ορατότητα στις στροφές!

Ο αναγνώστης μας έστειλε 8 φωτογραφίες που τράβηξε στις 27 Μαΐου στον δρόμο που οδηγεί από το Παλαιόκαστρο στην Κέρβελη κάνοντας το δικό του σχόλιο.

"Εγκληματική αμέλεια του Δήμου Σάμου.

Οχτώ (8) τυφλές στροφές στο δρόμο μετά από το Παλαιόκαστρο για Κέρβελη αφού δεν έχουν καθαριστεί από τα χορτάρια.

Πότε κύριε Δήμαρχε;

Πότε κύριε Αντιδήμαρχε;

Μετά την τραγωδία;

Αίσχος"

 

Πάντως η αλήθεια είναι ότι υπάρχει από την μεριά του Δήμου Σάμου πολύ μεγάλη καθυστέρηση αφού πηγαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ από την πλευρά της Αντιπεριφέρειας παρόλο που και εκεί υπάρχει καθυστέρηση τουλάχιστον τελευταία πάνε σε πιο γρήγορους ρυθμούς όπως βλέπουμε στο εθνικό δίκτυο.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+1 #2 kostas samos 03-06-2013 14:20
Δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενουν οι αρμοδιοι.Μηπωs να ρθει ο χειμωναs?Πρεπει ομωs να δουμε και τιs δικεs μαs αμελειεs.Γιατι βλεπω στιs φωτο,οτι ειναι και κτηματα με ενα μποι χορτο.Μηπωs θα επρεπε ο Δημοs να επιληφθει του θεματοs ωστε να υποχρεωθουν οι ιδιοκτητεs να τα καθαρισουν?
Παράθεση
 
 
+1 #1 SAASSASASASA 31-05-2013 08:52
θα τα καθαρίσουν οι... εθελοντικές ομαδες καθαρισμου, την επόμενη Κυριακή μετά τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλιακής Βαθέος. Και την άλλη Κυριακή πάμε αλλού κ.ο.κ., με την λογική οτι " ο Δήμος και η περιφέρεια δεν μπορούν". Ας ελπίσουμε οτι δεν θα υπάρχουν υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί για τέτοιου είδους εργασίες αλλα βρίσκονται σε κάποιο γραφειάκι, οι οποίοι και θα χαζογελάνε βλεποντας τους εθελοντές να κάνουν τη δουλειά τους...
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed

texikografeio

 

Πρόσφατες αγγελίες...

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1870
ΕχθέςΕχθές2632
ΕβδομάδαΕβδομάδα10940
ΜήναςΜήνας56433
ΣύνολοΣύνολο673940
Statistik created: 2013-09-27T20:20:42+03:00
O καιρός σήμερα