xatzikostasmaketa

Βρείτε μας στο Facebook...

Aθλιότητα!!! Τέτοιο τουρισμό προσφέρετε κύριοι!

Είναι για να ντρεπόμαστε με

τις παροχές που προσφέρουμε στους τουρίστες που ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ και επιλέγουν τον τόπο μας για να περάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους!

Τους φτύνουμε κανονικά και μετά ψάχνουμε να βρούμε γιατί η Σάμος είναι το μοναδικό μέρος στην Ελλάδα που έχει (μείον) -4 πτώση στον τουρισμό!

Με αυτά τα χάλια, φυσικά και θα έχει πτώση, αφού η εικόνα που έχουν φροντήσει οι ''άρχοντες'' αυτού του νησιού να παρουσιάσουν είναι ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

Παράδειγμα αυτό που σας παρουσιάζουμε στη συνέχεια.

Σήμερα το πρωΐ ένας εργολάβος αποφάσισε να ανοίξει μια διατομή στον δρόμο της οδού Κεφαλλοπούλου στο Καλάμι πιθανόν για το έργο του βιολογικού χωρίς να έχει ειδοποιηθεί κανένας και ούτε να βγει μια ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης και να ξέρει ο κόσμος ότι στο σημείο αυτό θα κλείσει για αρκετές ώρες ο δρόμος ώστε να φροντίσουν να δουν πως θα πάνε στα σπίτια τους!

 

Βέβαια εδω δεν σκέφτηκαν τους δημότες θα σκεφτούν τους τουρίστες επισκέπτες;

 

Αφού όλους μας θεωρούν τιποτένιους μπροστά τους, θα μπουν στη διαδικασία να μας σκεφτούν κιόλας;

 

Σήμερα λοιπόν το πρωί κάποια ταξί χρειάστηκε να πάνε στο Καλάμι τουρίστες σε κάποια ξενοδοχεία της περιοχής, αλλά λόγω του ότι δεν είχαν ενημερωθεί και οι επαγγελματίες ταξιτζήδες, ''έπεσαν'' μπροστά στα έργα του εργολάβου, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι άνθρωποι να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να πάνε με τα πόδια φορτωμένοι και περπατώντας για 500 τουλάχιστον μέτρα!

Να μας ξανάρθετε να πούμε στους ανθρώπους και του χρόνου!

 

Ο Δήμαρχος Σάμου κ. Στέλιος Θάνος που είναι και υπεύθυνος επί των έργων που γίνονται, με τι ασχολήθηκε σήμερα;

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού του Δήμου Σάμου κ. Χατζημιχάλης Γιώργος, ενημερώθηκε για το γεγονός;

 

Θα ζητήσει κανένα συγνώμη ή έχει πολύ δουλειά στο τουριστικό γραφείο που εργάζεται ως προιστάμενος και δε προλαβαίνει;

 

Μήπως μάλιστα οι ταλαιπωρημένοι τουρίστες ήταν και πελάτες του γραφείου;

 

Τα χάλια μας τα μαύρα και θα έρθετε σε λίγους μήνες να ζητήσετε και την ψήφο του Σαμιακού λαού!

...σαν δε ντρέπεστε!!!

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #9 giorgos 25-07-2013 14:42
όλοι οι επαγγελματίες θα ήθελαν κάθε χρόνο να έχουν τα μαγαζιά τους καλύτερα και γι αυτό είμαι σίγουρος ότι προσπαθούν , υπάρχουν όμως αρκετοί από εμάς που θέλουμε το νησί μας να μένει στην αφάνεια , την ησυχία , οι τουριστικοί πράκτορες μας διαφημίζουν ως ήσυχο νησί . Που έχετε πάει για διακοπές και η μουσική στα μαγαζιά να σταματάει στις 11 ή 12 το βράδυ με παρουσία αστυνομικών? ...... δεν θα πω για τις μηνύσεις......μ ε όλα αυτά έχουμε την απαίτηση να γίνουμε Μύκονος - Ρόδος - Κως ή Κρήτη ? Πρόσφατο παράδειγμα διώξαμε μια επένδυση που το νησί μας δεν θα καταλάβαινε τι πάει να πει κρίση... ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ??
Παράθεση
 
 
0 #8 nikos 25-07-2013 12:29
Πριν αρχίσετε το κράξιμο στους πολιτικούς καλό θα ήταν να το ρίξετε πρώτα στους δικούς μας που έχουν να κάνουν ανακαίνιση στα μαγαζιά τους από τον καιρό του Νωε! Στο πυθαγόρειο, ένα από τα ομορφότερα λιμάνια στην Ελλάδα, οι περισσότερες καφετέριες έχουν ακριβώς τα ίδια έπιπλα και την ίδια αισθητική με αυτή που είχαν το 1980! Το νησί έχει μείνει αιώνες πίσω! Οι πολύχρωμες ταμπέλες των καταστημάτων στο λιμανάκι θυμίζουν ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ και φυσικά προκαλούν τα γέλιο όλων όσων έρχονται στο νησί για πρώτη φορά. Για να μην μιλήσω και για καφετέριες - μπαρ που εξακολουθούν να παίζουν μουσική του 80 με αρχαιοελληνικά αγάλματα και κοκτέιλ που θυμίζουν μολότοφ! Έλεος! Σε λίγο δεν θα έρχονται ούτε οι "φανατικοί" του νησιού!
Παράθεση
 
 
+1 #7 Mαρια Σαμος 24-07-2013 20:49
Ε, οχι λοιπον, κανεις απο ολους αυτους του υποτιθε μενους υπευθυνους δεν ντρεπετε, γιαυτο παντου τα ιδια χαλια. Ας τους ανταποδωσει κ ο Σαμιωτικος λαος τα αναλογα οταν ερθει η ΩΡΑ.
Παράθεση
 
 
+4 #6 vagelis 24-07-2013 16:36
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες και έχω να προσθεσω οτι χθες βρεθήκαμε στο Πυθαγόρειο και καθώς κάναμε τη βόλτα μας στο λιμάνι, ειδαμε αυτα τα ασπρα κουτιά που παίρνουν νερό και ρεύμα τα κότερα. Γύρω τους σε ακτίνα 2 μέτρων έχει καλοκαιριάτικα γλίτσα γιατί έχουν σπάσει εσωτερικά οι σωλήνες, και ακούς το νερό να τρέχει και να χάνεται. όταν ρωτήσαμε εναν κύριο απο Αγγλία που βρισκόταν στο κότερο του, μας είπε οτι παλαιότερα που επισκεφτόταν το νησί υπήρχε κάποιος ανθρωπος που κλείδωνε και επ[ισκεύαζε τα νερα, αλλα κανα 2 χρόνια τώρα εχουν εγκαταληφθεί τα πάντα, και φυσικά όλοι παίρνουν νερό και ρεύμα τσάμπα. Ασε για το πλακόστρωτο δρόμο της παραλίας που έχουν ξεκολήσει αρκετές πλάκες και πρέπει να κοιτάς κάτω μη στραμπουλίξεις κανενα πόδι!!!!
Παράθεση
 
 
0 #5 Χριστοδουλος 24-07-2013 09:47
Καλα ποιος θα επιληφθει επιτελους για αθλιες καφετεριες της παραλιακης στο Βαθυ,με αγενεστατους δηθεν επιχειρηματιες.
Παράθεση
 
 
+4 #4 hrhrhr 24-07-2013 07:23
omogenia, πριν πολλα πολλά χρόνια, ορισμένα καταστήματα μπαρ στο Πυθαγόρειο, απαξιούσαν να σερβίρουν μπύρα και λοιπά... ευτελή ποτά, εάν είχες το θράσσος να κάτσεις στα τελευταία προς τη θάλασσα τραπέζια τους. Μόνο ποτό ή κοκτέιλ επιτρεπόταν!
Παράθεση
 
 
0 #3 samiakianaptiksi 24-07-2013 02:42
Φίλε giorgos, ΟΛΟΙ φταίμε . Πρώτα από όλα φταίνε οι άρχοντες του τόπου γιατί όπως λέει ο λαός .. το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, έπειτα φταίμε εμείς που πρώτον δεχόμαστε τους ανίκανους να μας διοικούν, τους ψηφίζουμε βλέπεις, δεύτερον έχουμε μια νοοτροπία πολύ κακιά και ηλίθια ΜΗ προωθώντας το νησί μας και τρίτον γιατί ανεχόμαστε τον πάσα ένα να το παίζει " επαγγελματίας " και να κονομάει εις βάρος και δικό μας και του ονόματος του νησιού . Είναι αλήθειες αυτές και μόνο όταν τις πούμε κατάμουτρα και τις αποδεχτούμε , υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξουμε. Η άμεση αλλαγή νοοτροπίας είναι επιβεβλημένη και αναγκαία και μετά .... τόπο στα νιάτα και ριζικές αλλαγές στα πάντα στο νησί.
Παράθεση
 
 
+3 #2 giorgos 23-07-2013 19:53
ποιος φταίει τελικά για τον τουρισμό στο νησί μας ? οι επαγγελματίες , η άρχοντες του τοπου ? ή μήπως εμείς που μένουμε σ αυτό το νησί και δεν το αφήνουμε να πάει μπροστά ....
Παράθεση
 
 
+4 #1 Omogenia 23-07-2013 16:08
και να ήταν μόνο αυτό; Κοιτάξτε το πάρκινγκ του Βαθιού. Άσε πιά το πάρκινγκ του Πυθαγορείου που ο σκουπιδότοπος που είναι ακριβώς στο πάρκινγκ σκυλοβρωμάει από μακρυά. Εμεις οι ομογενείς κάνουμε διαφήμηση του νησιού μας, φέρνουμε φίλους και γνωστούς κάθε χρόνο μόνο και μόνο γιά να δούν τα σκουπιδοαξιοθέα τα της Σάμου. Κάτι άλλο που επίσης έχει καταντήσει αηδεία, είναι το ότι δεν μπορείς να περπατήσεις στο λιμάνι του Πυθαγορείου . Από κάθε εστιατόριο που περνάς σε τραβάνε σχεδόν με το ζόρι γιά να μπείς να φάς. Έ όχι κύριοι!!! Θα πάω σε άλλο χωριό με την παρέα μου να φάω αλλά στο Πυθαγόρειο δεν πρόκειται να αφήσω ούτε ένα ευρώ. Έλεος πιά
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed

Πρόσφατες αγγελίες...

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα581
ΕχθέςΕχθές1802
ΕβδομάδαΕβδομάδα2383
ΜήναςΜήνας49540
ΣύνολοΣύνολο609577
Statistik created: 2013-08-27T06:51:47+03:00
O καιρός σήμερα