xatzikostasmaketa

Βρείτε μας στο Facebook...

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! Θα βουλιάξει το λιμάνι του Κοκκαρίου!

Πριν από 2μιση χρόνια

περίπου ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Κοκκαρίου ως συνεργάτης του συνδυασμού του (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Νικου Κατρακάζου ''ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ'' με τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, έπειθε τους δημότες του χωριού να τον ψηφίσουν, γιατί θα έφερνε (λέει) την Ανάσταση στο τόπο τους, μιας και το μοντέλο του Καλλικράτη θα τους έδινε (ως Κοινότητα) αυτονομία, χρήμα και ανεξαρτησία!

Όλα αυτά στη θεωρία!

Στην πράξη φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Κοκκάρι είναι πλήρως ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΟ χωρίς κανένας να δείχνει να το βγάλει από τον βάλτο που έχει πέσει πολιτικά!

Τρανό παράδειγμα το Λιμάνι που παρόλο που εδώ και τόσα χρόνια οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες φωνάζουν για την εγκαταλειψή του, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παντελής Μυρσιάδης δείχνει να μην υπάρχει πουθενά!

Ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα τουριστικά μέρη της Σάμου, το προβεβλημένο σε όλον τον πλανήτη...Κοκκάρι, δείχνει να έχει απαξιωθεί ολοκληρωτικά!

Και όχι μόνο αυτό!

Παρόλο που φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες ότι υπάρχει κίνδυνος να υποχωρήσει το λιμανάκι, δεν έχουν πάρει ούτε καν μέτρα προφύλαξης!

Δεν ενδιαφέρονται ούτε ακόμη και για τα ίδια τους τα παιδιά που κυνδυνεύουν από τους ανοιχτούς ηλεκτρικούς πίνακες που ρευματοδοτούν την φωταγώγηση και τον φάρο του λιμανιού και αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου!

 

Ίσως ο κ. Μυρσιάδης περιμένει τις επόμενες εκλογές για να εμφανιστεί ξανά στο χωριό, να ξαναμοιράσει υποσχέσεις, να τάξει λαγούς με πετραχείλια και να ξαναδιεκδικήσει τον τίτλο του Μονάρχη του Κοκκαρίου!

 

Οι Κοκκαριώτες όμως περιμένουν για να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά!

 

Άρθρο: Γαρυφάλλου Γιώργος

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+5 #2 nikos 25-07-2013 12:31
Όπως είπε κι ο Δημήτρης... επιχειρηματίες της κακιάς ώρας! Με μπαμπού καρέκλα, μουσική του '80, αρχαιοελληνικά αγάλματα για διακόσμηση και ταβέρνες που πουλάνε "προκατ" πατάτες! Ότι σπέρνεις, θερίζεις....
Παράθεση
 
 
+2 #1 dimitris 24-07-2013 19:41
tosa xronia trwte epixhrhmaties ts kakias wras twra kshlothite k ligo
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Μοιραστείτε...

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousGoogle BookmarksNewsvineLinkedinRSS Feed

Πρόσφατες αγγελίες...

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα267
ΕχθέςΕχθές3287
ΕβδομάδαΕβδομάδα3554
ΜήναςΜήνας74406
ΣύνολοΣύνολο555767
Statistik created: 2013-07-29T23:16:42+03:00
O καιρός σήμερα