ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Yπάρχουν και όρια και κάποιοι τα ξεπερνούν!

Όλοι γνωρίζουμε για την

απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην παραλιακή της πρωτεύουσας της Σάμου με τα παρανόμως (υποχρεωτικά) παρκαρισμένα αυτοκίνητα και αυτό λόγω της "ανάποδης" εκτέλεσης του έργου της ανάπλασης, αφού ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κυκλοφοριακή μελέτη, δεν έχουν προβλεφθεί κατά τη διάρκεια του έργου θέσεις στάθμευσης και έχει δεσμευθεί από τον εργολάβο, για πάρα πολλούς μήνες ένα μεγάλο κομμάτι του, όπου θα μπορούσε να ελαφρύνει λίγο την κατάσταση.

Παρόλα αυτά πάρα πολλοί οδηγοί προσπαθούν να ανταποκριθούν σε αυτό το χάος που επικρατεί, ψάχνοντας να βρουν θέσεις στάθμευσης, ώστε να αποφύγουν τις κλήσεις του Λιμεναρχείου.

Κάποιοι άλλοι όμως ξεπερνούν τα όρια και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους συμπολίτες τους, που τους βάζουν σε διπλή ταλαιπωρία προσπαθώντας να διασχίσουν αυτόν τον καταταλαιπωρημένο δρόμο!

Το περασμένο Σάββατο ένας από αυτούς με μια απίστευτη αναισθησία που δυστυχώς την παρουσιάζει σε καθημερινή σχεδόν βάση, παρκάρησε το αυτοκινητό του κάθετα στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας και μπροστά στην πιάτσα των ΤΑΧΙ, δημιουργώντας ένα απίστευτο κομφούζιο και εξαφανίστηκε για περίπου μιάμιση ώρα από το σημείο χωρίς καν να τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει πίσω του!!!

Ενώ κλήθηκε το Λιμεναρχείο Σάμου να δώσει λύση, δυστυχώς το προσωπικό του αφού έκοψε μια κλήση αξίας 40 ευρώ (αν την πληρώσει σε 10 μέρες θα δώσει τα μισά 20€), κατάντησαν να κάνουν τους τροχονόμους μέχρι να έρθει ο κύριος και να πάρει το τετρατροχό του!!!

Ο κύριος μάλιστα αυτός που δεν νοιώθει καμμιά ντροπή, έχει και μια ιδιότητα επαγγελματική που θα έπρεπε να είναι περισσότερο ευαίσθητος από κάθε άλλον πολίτη.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε λοιπόν το Λιμεναρχείο της Σάμου.

Γιατί στην περίπτωση του κυρίου (που επαναλαμβάνουμε το κάνει κατά συρροήν) δεν κλήθηκε ένας γερανός και δεν του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες;

Φοβάστε κάτι;

Η κλήση αυτή που του κόπηκε και πολλές άλλες όπως γνωρίζουμε, σβήνονται μετά από λίγες ημέρες ή προχωρούν κανονικά;

Ρωτάμε και πάλι το Λιμενικό Ταμείο Σάμου.

Γιατί δεν προχωράτε στο σχέδιο που σας έχει προτείνει η εφημερίδα μας εδώ και τόσους μήνες και να μπουν πλαστικά κολονάκια στην διπλή διαχωριστική γραμμή, ώστε να "υποχρεωθούν" όλοι να μην παρκάρουν και σας το έχει εισηγηθεί μάλιστα και το Λιμεναρχείο της Σάμου;

Μήπως εξυπηρετείται κάποιους που δεν σας αφήνουν να το κάνετε;

 

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!!!

 

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #10 Φοιβη 04-04-2015 16:22
Το οτι καποιοι αναγκαζονται να παρκαρουνε παρανομως με το οτι καποιοι παρκαρουνε και κλεινουνε οοοοολο το ρευμα κυκλοφοριας εχει μεγαλη διαφορα.αλλο παρκαρω παραλληλ της λωριδας κ αλλο καθετως.κανενα απο τα δυο δεν δικαιολογειται αλλα λογω των εργων αυτο στην φωτογραφια ειναι πολυ πιο τραγικο απο τα υπολοιπα θεωρω
Παράθεση
 
 
0 #9 ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ 04-04-2015 08:27
Κυρια Θεανώ οσον αφορά την εφημεριδα μας μαλλον δε μας παρακολουθείται , αφου δεν μας εχει κανει εντυπωση μονο αυτό. Εχουμε κανει παρα πολλά ρεπορταζ με τα παρκαρισμενα αυτοκινητα, οπως και παρα πολλα ρεπορταζ για αυτο το εργο σκανδαλο.
Παράθεση
 
 
0 #8 Θεανω 3-4-2015 03-04-2015 19:24
Αυτο μονο σας εκανε εντυπωση?Τα αναγκαστικως παρκαρισμενα πανω στα πεζοδρομια ,γιατι δεν τα φωτογραφιζεται .σας κανει εντυπωση το μεγεθος ενος αυτοκινητου?Τα δεκαδες παρκαρισμενα παρανομως?να πω κ κατι αλλο .Καποιος ηλλικιωμενος αν θελει να παει στην Τραπεζα π.χ Χειμωνα καιρο αν απαγορευεται το παρκαρισμα σε ολο το δρομο μπορει να περπατα σε βροχη ενα χιλιομετρο κ αλλο ενα?Πολυ εξυπνοι ηταν αυτοι που ενεκριναν αυτο το εργο τερατουργημα!
Παράθεση
 
 
+6 #7 Αγκάθι 01-04-2015 18:48
Ρεσιτάλ αντικοινωνικότη τας ή "εαυτούλης μου" πάνω από όλα! "εγώ να κάνω την δουλίτσα μου και δεν πάτε να λέτε εσείς ό,τι θέλετε". Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει όταν συμπολίτες μας παρκάρουν όχι γαϊδουροειδώς κάθετα, αλλά παράλληλα, δεύτερη σειρά με τα alarm αναμμένα (!) και μπλοκάρουν τελείως το ένα ρεύμα;
Ο συγκεκριμένος δυστυχώς δεν είναι μοναδικό παράδειγμα...
Παράθεση
 
 
0 #6 ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ 31-03-2015 17:35
'Oνομα ο κύριος δεν έχει??Εαν είναι και δικηγόρος όπως έγραψε κάποιος ας μας δικαιολόγήσει τον τρόπο σκέψης και ενεργείας του από νομικής απόψεως.Εαν δεν συντρέχει παράβαση του ΚΟΚ λόγω ανωτέρας βίας (έργων) ας μας το αναλύσει.Αλλίως δεν τίθεται θέμα κλήσης ή αυτοφόρου αλλά ψυχιατρικής εκτίμησης του.
Παράθεση
 
 
+8 #5 Sisexthia 31-03-2015 11:47
Δεν πρεπει να υπαρχει ανοχη απο κανεναν μας κ για κανεναν, σε τετοιες ενεργειες.
Εχω ιδια αντιληψη, για τον κυριο αυτο.
Οπου γουσταρει, οπως γουσταρει και οποτε γουσταρει.
Επρεπε, οποιος εχονταν απο την πλευρα του προς λιμανι,να σταματησει επι τοπου, το ιδιο και οι απο πισω , να σχηματιστει ουρα με χρι του Ζαχαρακη, να ερθει το Λιμαναρχειο, να αφαιρεσει επι τοπου πινακιδες και ισως και αυτοφ, για παρακωληση συγκοινωνιων και να φαει και μια περιποιημενη γιουχα απο οσους περιμενουν.
Μονο ετσι!
Παράθεση
 
 
+6 #4 Κωστας 30-03-2015 19:21
και να πουμε οτι ο συγκεκριμενος τυπος ο οποιος επαννηλειμενα γραφει τους παντες και τα παντα στα παλια του παπουτσια ειναι και δικηγορος..τρομ αρα σου κακομοιρεετσι και τα εκανες αυτα στο εξωτερικο θα ησουν τελειωμενος αχρηστε!!!
Παράθεση
 
 
+5 #3 Φοίβη 30-03-2015 18:27
Οι κονοι θα βρεθουν σπασμενοι....τα κολωνακια ξεβιδωμενα...αν ο αλλος δεν εχει αντίληψη τι περιμενεις;;;; αλλα φαντασου να πας να περασεις κ να χτυπησεις αυτον τον παρανομο... αντε βγαλε ακρη...περισσότ ερη προσοχη απο όλους μας..
Παράθεση
 
 
+13 #2 samios 30-03-2015 05:24
Aporo kleinei olo to reyma kykloforias kai den tou kegete karfi ????To limenarxeio ti kanei???Aytos o dismiros pou prospathei na vgei apo to steno tis ethnikis kai den exei katholou oratotita ton exoyn skeftei pos tha vgei ki an opos den mporei na dei xtypisei kapoion poios tha ftaiei?????se oloi thn paraliaki na mpoyn konoi exete apolyto dikio !!!!!!
Παράθεση
 
 
+14 #1 Φοίβη 30-03-2015 05:15
Ε τωρα.... Μπορεί να ήτανε για καφέ ο ανθρωπος...... να διακόψει τον καφέ του;;;;; σαμπως ο μόνος είναι; ;;;; εμενα με ειχανε γραψει γιατι ειχα παρκαρει ενα μηχανακι απεξω απο την καθολικη. Μηχανακι... ουτε εμποδίζε ούτε τίποτα. Αλλά επειδη ήτανε καλοκαίρι και απαγορευετε με γραψανε. Και ενταξει αφου απαγορευετε καλα κανανε... αλλα εφτασα εκει την ιδια στιγμή γιατι ημουνα δίπλα.. και ουτε καν σταμάτησε να την γράφει.. χαριζονται εκει που θέλουνε... τι να κάνουμε.. ....
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα187
ΕχθέςΕχθές2097
ΕβδομάδαΕβδομάδα19395
ΜήναςΜήνας34016
ΣύνολοΣύνολο2683442
Statistik created: 2015-07-11T19:19:57+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή