ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

ΣΟΚ! Άλλος ένας υπέροχος άνθρωπος ''έφυγε'' από κοντά μας!!!

Πολύ ισχυρό το πλήγμα για

άλλη μια φορά για την κοινωνία της Σάμου το άκουσμα της είδησης του χαμού ενός νέου ανθρώπου που "έφυγε" πριν από λίγες ώρες από κοντά μας!

Πρόκειται για τον καθηγητή και γυμναστή Γρηγόρη Τσικριτέα όπου σήμερα στις 07:15 το πρωί έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή Φλόκα στο Μαλαγάρι της Σάμου και οδηγώντας τη μηχανή του, προσέκρουσε πάνω σε φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του!

Ένας υπέροχος άνθρωπος που είχε δώσει τα πάντα στον αθλητισμό και στα παιδιά, έχασε τη ζωή του πηγαίνοντας και πάλι να προσφέρει στο αντικείμενο της εργασίας του!

Ένας άξιος πατέρας, σύζυγος, δάσκαλος, αθλητής και πάνω απ'όλα φίλος όλων μας ήταν (όπως ανέφερε κάποιος) η μόνη φορά που στεναχώρησε τον κόσμο...και ήταν η τελευταία!

 

Καλό Ταξίδι...

 

Πριν από λίγη ώρα η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τον χαμό του Γρηγόρη...

 

''ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Μυτιλήνη, 3 Απριλίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο χαμό του εκλεκτού μας συναδέλφου και συνεργάτη στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου Γρηγόρη Τσικριτέα.

Η ξαφνική απώλεια ενός πραγματικά αγαπητού και αξιόλογου μέλους της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και μάλιστα με τόσο άδικο τρόπο, πλημμυρίζει με πόνο και αναπάντητα ερωτήματα την ψυχή και το μυαλό όλων των συναδέλφων που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν την τραγική αυτή είδηση.

Το γεγονός ότι, ο Γρηγόρης έφυγε από κοντά μας την ώρα που μετέβαινε στην εργασία του προκειμένου να ασκήσει τα καθήκοντά του όπως έκανε κάθε μέρα, καθιστά το γεγονός ακόμα πιο τραγικό.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια και τους συγγενείς του, καθώς και στους συναδέλφους και συνεργάτες στους οποίους πραγματικά θα λείψει πολύ.

 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ''

 

03/04/2015

11:35

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+3 #2 manos xatzinikolaou 03-04-2015 17:56
Καλο ταξιδι αγαπημενε μου γυμναστη.θερμα σιλλυπητηρια στους κοντινους τους και κυριως την οικογενεια του
Παράθεση
 
 
+10 #1 Sisexthia 03-04-2015 12:06
Δεν υπαρχουν λογια.....
Απ τους ελαχιστους, που χαιροσουν οταν σε χαιρετουσε....
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα630
ΕχθέςΕχθές1869
ΕβδομάδαΕβδομάδα429
ΜήναςΜήνας36328
ΣύνολοΣύνολο2685754
Statistik created: 2015-07-13T01:22:37+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή