ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Ένας πεισματάρης Σαμιώτης άδικα φυλακισμένος 7 χρόνια!

Υπάρχουν ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ σε αυτό το έγκλημα!

Γράφει ο Γιώργος Γαρυφάλλου

 

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2008 (πριν από 7 χρόνια) με άνωθεν εντολή φυλακίζεται εντός του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων ο μέχρι τότε Πατριάρχης Ειρηναίος και πραξικοπηματικά έγινε κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της Ορθόδοξης Εκκλησίας!

Με τις ευλογίες της Ελληνικής Κυβερνήσεως ανακηρύσσεται νέος Πατριάρχης κάποιος Θεόφιλος... και ο λόγος;

Διότι κατηγορήθηκε πως έκανε αγοραπωλησίες πατριαρχικής γης!

Τόσα χρόνια μετά και ενώ τον Μάιο του 2012 το Νομικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κράτους γνωμοδότησε πως δεν προκύπτει ούτε υφίσταται αστική ή και ποινική ευθύνη του Πατριάρχη Ειρηναίου κατά τον έλεγχο που διεξήχθη, παρόλο που τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης συνεχώς και εκτενώς προβάλουν το δράμα του Ειρηναίου, παρόλο που η Παλαιστινιακή Αρχή με πορισμά της αναφέρει πως ουδέποτε ο Ειρηναίος ενοικίασε ή πούλησε εκκλησιαστικά πατριαρχικά ακίνητα....κάποιοι παρανόμως τον κρατούν έγκλειστο περιμένοντας υπομονετικά τον φυσικό του θάνατο!

Όμως ο πεισματάρης (όπως τον λένε πολλοί) Σαμιώτης αντέχει παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνοντας Πάσχα για 8η χρονιά μέσα σε ένα κελί!

Χωρίς να έχει καταδικαστεί απο τα πολιτικά δικαστήρια για τα αδικήματα που τον κατηγορούν, παραμένει έγκλειστος απο τον άνθρωπο που τον χειροτόνησε...δηλαδή τον Θεόφιλο!

 

Ένας μέσος Έλληνας θα αναρωτηθεί το πόσο μεγάλα και ''χοντρά" είναι τα παιχνίδια που παίζονται σε πολιτικό και εκκλησιαστικό επίπεδο!

Άλλη μια κυβέρνηση και αυτή τη φορά της αριστεράς, εξακολουθεί και στέκει και αυτή συνένοχη στη Νέα Τάξη αυτών που είχαν συμφέρον να παραδώσουν το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων σε ασύμμετρες δυνάμεις!

Δεσμοφύλακες και διώκτες του είναι η ίδια η Εκκλησία και το Πολιτικό Σύστημα!

Η εξασθένιση και η κάμψη της αποφασιστικότητας του Σαμιώτη Ειρηναίου δεν αλλάζει με τίποτα και αντίθετα κάθε μέρα που περνά ο η οργή και ο θυμός υποστηρικτών του σε όλον τον πλανήτη μεγαλώνει!

Οι αναφορές και οι καταγγελίες όλο και περισσοτέρων μεγαλώνουν!

 

Π.χ. o Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ.κ. Αμβρόσιος το χαρακτηρίζει... Έγκλημα διαρκείας!

Ο Αρχιεπίσκοπος Γεράσων κ.κ. Θεοφάνης χαρακτηρίζει σκάνδαλο τον εγκλεισμό του Ειρηναίου!

Το Πρακτορείο AssociatedPress με ρεπορτάζ του αποκαλύπτει πως 2 συνεργάτες του Θεόφιλου παραδέχονται πως παράνομα κρατείται ο Ειρηναίος και αναδεικνύει τις συνθήκες διαβίωσης του!

Και άλλοι πολλοί όλα αυτά τα χρόνια...σε όλον τον κόσμο φωνάζουν ότι ο κανονικός Πατριάρχης Ειρηναίος πρέπει να δικαιωθεί...γιατί πολύ απλά αν είχε κλέψει θα μπορούσε άνετα λίγο πριν πεθάνει να είναι κάπου έξω και να απολαμβάνει τα κλεμμένα! Δεν το κάνει όμως και αυτό για εμάς κάτι σημαίνει!

 

"Ξυπνήστε Έλληνες" φωνάζει από τότε και διακρύζει (Ακούστε στο 2ο Βίντεο στο 7ο λεπτό)

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ''ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ'' ΚΑΙ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ (26-01-2011):

 

"Ξυπνήστε Έλληνες" φωνάζει από τότε και διακρύζει (Ακούστε στο 2ο Βίντεο στο 7ο λεπτό)

 

ΒΙΝΤΕΟ 1

 

ΒΙΝΤΕΟ 2

 

Πρακτορείο AssociatedPress:

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα503
ΕχθέςΕχθές1869
ΕβδομάδαΕβδομάδα302
ΜήναςΜήνας36201
ΣύνολοΣύνολο2685627
Statistik created: 2015-07-13T01:22:37+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή