ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Συλλήψεις διακινητών στη Σάμο!

Σε συλλήψεις διακινητών προχώρησε το

Λιμεναρχείο της Σάμου τις τελευταίες ημέρες σε διαφορετικά περιστατικά παράνομης μεταφοράς προσφύγων από τα τουρκικά παράλια.

Συγκεκριμένα στο εντοπισμό και τη διάσωση εκατόν σαράντα οκτώ (148) αλλοδαπών προσφύγων καθώς και τη σύλληψη του 34χρονου αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Πιο συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Σάμου ύποπτο ξύλινο σκάφος να πλέει δίχως φώτα το οποίο δεν σταμάτησε στα ηχητικά και φωτεινά σήματα του περιπολικού.

Ακολούθησε καταδίωξη και το ξύλινο σκάφος ακινητοποιήθηκε ενώ συνελήφθη ο 34χρονος αλλοδαπός χειριστής του ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο λιμένα Βαθέως ν. Σάμου.

Οι αλλοδαποί πρόσφυγες που περισυνελέγησαν από την περιοχή “ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ” - “ΓΑΛΖΙΟΥ” ν. Σάμου, συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

Σε άλλο περιστατικό στην περιοχή Κέρβελη το προσωπικό του Λιμενικού προχώρησε στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαέξι (16) αλλοδαπών προσφύγων αλλά και τη σύλληψη του 38χρονου αλλοδαπού διακινητή τους.

Συγκεκριμένα κατόπιν ενημέρωσης από ιδιώτη για την ύπαρξη σκάφους να απομακρύνεται από την παραλία “ΚΕΡΒΕΛΗΣ” ν. Σάμου μετά την αποβίβαση ικανού αριθμού αλλοδαπών, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που μετέβη στην περιοχή, εντόπισε το σκάφος και συνελήφθη ο 38χρονος αλλοδαπός χειριστής του ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο λιμένα Βαθέως ν. Σάμου.

Οι αλλοδαποί πρόσφυγες που περισυνελέγησαν από την παραλία της αωτέρω περιοχής από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, συνελήφθησαν διότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν και τα δυο σκάφη.

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
+2 #4 Κωστας 04-01-2016 21:38
Τζιμη σε πείραξε η ορθογραφία; εγώ πιστεύω ότι κάτι άλλο σε πείραξε... (ε;Έλληνα;)
Παράθεση
 
 
+2 #3 νιkos 04-01-2016 21:21
Εχεις δικαιο μα οι δισκολιες της ζωης δεν με αφησαν να μαθω γραμματα οπως εσυ τωρα ξερεις φιλε μου!! Και με σχολιαζεις αρνητικα.... συγνωμη αν εγραψα κατι και σε ενοχλησε αλλα ελληνας γεννηθηκα δεν ηρθα σε καποια παραλια της ελλαδας παρανομα με το ετσι θελω να γινω με το ζορι ελληνας....
Παράθεση
 
 
-4 #2 Τζίμης 04-01-2016 11:40
Πρώτα ( σαν Έλληνας ) μαθαίνεις ορθογραφία και μετά γράφεις κάτι .......
Παράθεση
 
 
+3 #1 νικος 04-01-2016 09:14
Μπραβο στο λιμεναρχειο καλη χρονια με υγεια στα παλθκαρια μας ετσι ειναι παρανομα εισελθεντες αλλοδαπη συνεληφθησαν ετσθ ακριβως αυτοι οθ ανθρωποι στερουντε ταξιδιοτικων ενγραφων και συλαμβανοντε οχι που τους μεταφερει οποιος να ναι οπου ναι οτι ωρα να ναι και παλι μπραβο στην λιμενικη αρχη......
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

"MATRONA" CATERING

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1490
ΕχθέςΕχθές3067
ΕβδομάδαΕβδομάδα28411
ΜήναςΜήνας99406
ΣύνολοΣύνολο3484066
Statistik created: 2016-01-24T06:07:43+00:00
O καιρός σήμερα