ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Kύριε Αγγελόπουλε τι πάτε να κάνετε;

Αν αληθεύει είναι πραγματικά περίεργη η συμπεριφορά του Δημάρχου!

Έντονη ανησυχία υπάρχει το τελευταίο διάστημα σε πολλούς πολίτες της Σάμου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει πρόθεση από την Δημοτική αρχή και ειδικά από τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο, να ιδρύσει γραφείο ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων από την Συρία!

Το γραφείο αυτό θα στεγαστεί σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης την οδό Παύλου Κουντουριώτου , όπου εκεί βρίσκεται το Λιμενικό Ταμείο αλλά και το Επιμελητήριο Σάμου!

Κάνει πραγματικά εντύπωση του τι ακριβώς θέλει να κάνει ο κ. Αγγελόπουλος, με αυτή του την ενέργεια, αφού ουσιαστικά θέλει να υποκαταστήσει την δουλειά που κάνει το λιμεναρχείο και μάλιστα την κάνει πάρα πολύ καλά!

Άρα;

Ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που ο Δήμαρχος της Σάμου θέλει να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια;

Είναι λόγοι ψηφοθηρίας;

Θέλει δηλαδή να το παίξει καλός με τους πρόσφυγες ώστε αύριο μεθαύριο όταν κατέβει υποψήφιος βουλευτής να το καταχωρήσει στο βιογραφικό του;

Θέλει μήπως να αντλήσει κάποια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από κάποιο ευρωπαΐκό πρόγραμμα και να χαντακώσει το νησί του;

Έχει αναρωτηθεί ότι ένα τέτοιο επίσημο γραφείο που θα διαφημίζεται στην Ευρώπη και κατ' έπέκταση και στα εμπόλεμα κράτη, θα είναι μια καλή διαφήμιση για 10πλασιασμό των μεταναστών στο νησί μας;

 

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι και απομένει να το επιβεβαιώσει ή να το διαψεύσει ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Να μας εξηγήσει λοιπόν αν αυτή του η ξαφνική αγάπη και οι περίεργες φιλίες με ιδρύματα και επιχειρηματίες όπου θέλουν να αντιμετωπίσουν υποτίθεται την μεταναστευτική κρίση, κρύβει κάτι άλλο από πίσω!

Κύριε Αγγελόπουλε αφήστε αυτά τα παιχνίδια στην πλάτη των πολιτών και κοιτάξτε να κάνετε την δουλειά που αναλογεί στον Δήμο σας και αφήστε άλλους ειδικούς να κάνουν την δική τους δουλειά!

Και εξάλλου καλό θα ήταν να ρωτήσετε και τους πολίτες και μην τους ξεσηκώνετε με τέτοιες αποφάσεις!

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #2 ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ 21-08-2015 20:54
Δεν σχολιαζουμε αδικως και μην νομιζετε οτι γραφουμε κατι στον αερα. Υπαρχει απόφαση της ΠΕΔ (Περιφερειακη Ενωση Δημων Βορειου Αιγαιου) να γινουν τετοια γραφεια. Η Σαμος μετα την Κω και την Μυτιληνη ειναι που εχει δεχθει το μεγαλυτερο κομματι προσφυγων και το λιμενικο τα παει πολύ καλά. Ο Δημος (Δημοι) γιατι εμπλεκονται στα ποδια τους δεν ξερουμε.
Μηπως βλεπουν την μασα απο τα ευωπαικα κονδυλια;
Λεμε εμεις.......
Παράθεση
 
 
-4 #1 Qwerty 21-08-2015 18:52
Ας μαθουμε πρωτα για τι πραγμα ακριβως προκειται, ας μαθουμε και το σκεπτικο και μετα εδω ειμαστε.
Αλλα πριν γινουν ολα αυτα ειναι αδικο να πυροβολουμε.

Π.χ αν ισχυει κατι τετοιο θα ηταν χρησιμο να γινει με το σκεπτικο οτι θα υπαρχει προοδευτικη αυξηση εισοδου Συριων προσφυγων, με αποτελεσμα να αρχισουν να αδυνατουν οι ολιγομελεις υπηρεσιες να ταυτοποιουν, με αποτελεσμα να αυξανονται οι μερες παραμονης στο νησι. Κατι περιπου τετοιο συμβαινει στην Κω. Δεν ξερω μονο και εχω σοβαρες αμφιβολιες, για το αν ειναι στην δικαιοδοσια των Ο.Τ.Α, η ταυτοποιηση. Δεν νομιζω. Οποτε αδικως σχολιαζουμε.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα4756
ΕχθέςΕχθές4746
ΕβδομάδαΕβδομάδα27491
ΜήναςΜήνας100000
ΣύνολοΣύνολο2868761
Statistik created: 2015-08-22T14:21:44+00:00
Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή