ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του Υπ.Υγείας για τους ιδιώτες γιατρούς στη Σάμο

Aπάντηση έδωσε και η

Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Σάμου στις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Υγείας για τους ιδιώτες ιατρούς της Σάμου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ:

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
-4 #2 GRIFOS 11-03-2014 16:51
Παραπληροφορείς πάλι τον κόσμο Κωστάκη.
1. Η ανακοίνωση αφορά όλους τους ιδιώτες όχι μόνο έναν.
2. Το ''50% φθηνότεροι'' από που προκύπτει; Η αγορά διαμορφώνει τις τιμές. Όυτε η Βιοιατρική δεν έχει σύμβαση για γαστρεντερολογι κά. Οι συμβεβλημένοι δε τα παίρνουν από αλλού. Αυτά γιατί δεν τα ξέρεις Κωστάκη;3. Είχε σύμβαση και αυτός με το Δημόσιο όπως πολύ καλά γνωρίζεις.4. Είναι μύθος οτι ''οι περισσότεροι'' γιατροί έχουν σύμβαση. Μόλις 4000 σε όλες τις ειδικότητες και αυτοί στην πλειοψηφία τους ζητάνε ΄΄φακελλάκι'' εξτρα φυσικά. Οι καταγγελίες πάνε σύννεφο γιαυτό στην Αθήνα που τόσο ζηλεύεις Κωστάκη.
5. Όταν ο ΕΟΠΥΥ δίνει 10 για την επίσκεψη και ο μπαρπμέρης θέλει τα ίδια με ποιούς θέλεις να συγκρίνονται οι γιατροί;6. Στο γιατρό πάει κάποιος για να γίνει καλά και να μην πεθάνει. Εσύ ονειρεύεσαι ''Γραφεία Συνταγογράφησης Φαρμάκων'' και όχι ιατρεία.
6. Άμα έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα να πηγαίνεις στη Δικαιοσύνη γιατί όταν συκοφαντείς θα σε βρει εκείνη...
Παράθεση
 
 
+1 #1 Kostas 11-03-2014 12:26
Εγώ πάντος δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι περισσότεροι γιατροι της αθήνας και σχεδον όλα τα εργαστήρια έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥ ''βγαίνουν'' οικονομικά και εσείς εδώ ''πεινάτε'';Επί σης ακόμη και αυτοί που δεν έχουν σύμβαση είναι τουλάχιστον 50% φθηνότεροι απο όλους εσάς κύριε Μαυρατζωτη.Και για θυμήστε μας πότε είσασταν συμβεβλημένος με το δημόσιο τελευταια φορά;Αν θυμάμαι καλά ποτέ.Και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός.¨Ε στε μοναχοπαίδι εσείς και καμπόσοι άλλοι εδώ στη Σάμο και απολαμβάνετε τον μόχθο του κοσμάκι.Θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεστε και να κρύβεστε παρά να βγαινετε και να λέτε για στοιχειώδης αμοιβές και να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους μπαρμπέριδες.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1122
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα18075
ΜήναςΜήνας5196
ΣύνολοΣύνολο5187826
Statistik created: 2017-02-02T07:33:34+02:00
O καιρός σήμερα