ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

Πρόταση: ''Ο Τέρενς Κουίκ υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου"

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

ΘΥΜΑΙΝΑΣ - ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ

 

Προς: Πρόεδρο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνο Καμμένο

Γραμματέα κ. Σπύρο Γαληνό

Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Συντονιστική Επιτροπή Σάμου

 

Κοιν: Μ.Μ.Ε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σάμος 26 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΜΑ: «Ανοιχτή πρόσκληση – πρόταση στον Πάνο Καμμένο»

 

Ως πολιτευτής και με αφορμή τις τελευταίες διεργασίες που γίνονται για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τον ερχόμενο Μαΐο, έχω να κάνω μια ΑΝΟΙΧΤΗ πρόταση - πρόσκληση στον Πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα του κόμματος.

Θεωρώ ότι η πρόταση αυτή είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και μια ευχαριστήρια κίνηση προς το πρόσωπο του ανθρώπου που ενδιαφέρθηκε όσο κανείς άλλος για την ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας, κάνοντας δεκάδες ερωτήσεις και αναφορές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με παρεμβάσεις που δεν έχουν ξαναγίνει ούτε από εκλεγμένους βουλευτές του Νομού, σε όλη την κοινοβουλευτική ιστορία του.

Αναφέρομαι στο πρόσωπο του Βουλευτή Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ, όπου στους 17 περίπου μήνες της κοινοβουλευτικής του παρουσίας, έχει καταθέσει πάνω από 80 ερωτήσεις, επερωτήσεις και αναφορές, λειτουργώντας ουσιαστικά ως εκλεγμένος «Βουλευτής Σάμου Ικαρίας και Φούρνων».

Κατ’επέκταση όλοι γνωρίζουμε και το τεράστιο κοινοβουλευτικό έργο που έχει επιδείξει για όλο το πολύπαθο και ακριτικό Βόρειο Αιγαίο και συγκεκριμένα την Λήμνο τον Αΐ-Στράτη, την Θύμαινα, την Χρυσομηλιά, την Χίο και την Μυτιλήνη .

Η προτασή μου είναι καθαρά προσωπική άποψη και φυσικά έχει σημασία να την αποδεκτεί και ο ίδιος ο κ. Κουίκ.

Θεωρώ πως αυτή τη δεδομένη στιγμή ο κ. Τέρενς Κουίκ, θα πρέπει να μπει επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα στηρίξουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να καταδικάσουν με την ψήφο τους την μηδενική πολιτική παρουσία του κ. Γιακαλή τα τελευταία χρόνια στον ήδη υποβαθμισμένο τόπο μας. Ο κ. Γιακαλής, με τους συντρόφους του και τους συγκυβερνώντες, ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τόπου μας, πάντα λίγους μήνες πριν από τις εκλογές.

 

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
0 #1 σκεπτόμενος σαμιώτης 28-02-2014 18:40
Πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, μακάρι να γινόταν πραγματικότητα
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1
ΕχθέςΕχθές4537
ΕβδομάδαΕβδομάδα11483
ΜήναςΜήνας100001
ΣύνολοΣύνολο3783127
Statistik created: 2016-03-23T19:11:20+00:00
O καιρός σήμερα