ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

O πρώην αντιδήμαρχος του Θάνου, τώρα υποψήφιος Δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΑΜΙΩΤΕΣ!!!

Αυτό που τόσα χρόνια περίμενε ο λαός της Σάμου (4ετίες ολόκληρες) ήρθε και έγινε πραγματικότητα χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου!

Στο δημοτικο σχολείο μαζεύτηκαν κάποιοι που ξεκίνησαν στην αρχή σαν δήθεν ανεξάρτητοι πολίτες (η αλήθεια είναι ότι είχε και τέτοιους) με τον συνδυασμό ''Πρωτοβουλία Πολιτών Σάμου'' όπου στην πορεία κατέληξε κι έγινε "Σαμιακή Πολιτεία" με ξεκάθαρη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, αν και ακούγεται πως πολλοί μπερδεύτηκαν και πήγαν με σημαίες του ΠΑΣΟΚ, αφού εμφανίστηκαν αρκετοί πρώην...τέτοιοι!

Ο σκοπός της συνάντησης αυτής, ήταν να ψηφίσουν ανάμεσα στους δυο (2) ''ανεξάρτητους'' κ.κ. Κώστα Κυριαζή και Αναστάσιο Κοζώνη, για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Τελικά επελέγη ο κ. Κοζώνης, από τον Μαραθόκαμπο, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, λάτρης του ΠΑΣΟΚ και για 2 χρόνια αντιδήμαρχος του νυν Δημάρχου κ. Στέλιου Θάνου.

Βέβαια όταν τον ''έκοψε'' από αντιδήμαρχο Μαραθοκάμπου ο κ. Θάνος, αποχώρησε καταγγέλοντας τον Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο, αρχίζοντας να φλέρτάρει (μετά το ΠΑΣΟΚ) έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ (γνωστό αυτό για πολλούς).

Αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα από εμάς τον Μαραθόκαμπο, λένε ότι προέρχεται από δεξιά οικογένεια (ΝΔ) και μειδιάζουν με αυτά τα πολιτικά σαλταρίσματα του φαρμακοποιού...

Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ;;;

 

Πολιτικοί έμπειροι με τα εκλογομαγειρέματα -ακόμα και μέσα από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ- λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χάρισε τον Δήμο Σάμου σε άλλον συνδυασμό από την πρώτη στιγμή που επέλεξε του 2 παραπάνω κυρίους για τη χθεσινή διαδικασία.

Μάλιστα η αναταραχή είναι τόσο πολύ μεγάλη, που μπορεί να δούμε και άλλα σαλταρίσματα...από δω κι από'κει!

 

Ο κόσμος πάντως, έχει καταλάβει τι σημαίνει ''ανεξάρτητος''με αυτά που βλέπει και ακούσει και θα το δείξει στις ερχόμενες εκλογές, που αναμένεται να έχουν πάρα πολλές εκπλήξεις!

 

Άρθρο Γαρυφάλλου Γιώργος

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Σχόλια  

 
-2 #2 samos 02-03-2014 22:56
esi giati ton thes gia prosopiki euxaristisi oi giato kalo tou topou;
Παράθεση
 
 
-14 #1 gx 02-03-2014 03:40
Kozonis einai kyrios kai mis oi gynaikes ton goustaroume re kombleximouride s
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα9959
ΕχθέςΕχθές18231
ΕβδομάδαΕβδομάδα51972
ΜήναςΜήνας67232
ΣύνολοΣύνολο4385101
Statistik created: 2016-07-10T17:43:50+00:00
O καιρός σήμερα