ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

Βρείτε μας στο Facebook...

o Σύλλογος Πολυτέκνων ενημερώνει για αεροπορικές προσφορές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ 

«Μην Μας Ξεχνάς»

 

Σάμος 14 Αυγούστου 2016

Αρ. Πρωτ. : 29

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1.Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι σύμφωνα με τις τελευταίες εξε-λίξεις που αφορούν στην αεροπορική μας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη ισχύ-ουν από τον Οκτώβριο του 2016 τα παρακάτω:

α. Οι πτήσεις της ASTRA AIRLINES για και από Θεσσα-λονίκη για το μήνα Οκτώβριο θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη – Παρα-σκευή και Κυριακή ενώ από τον Νοέμβριο κάθε Παρασκευή και Κυριακή.

β. Το κόστος του εισιτηρίου θα ανέρχεται για όλο τον κόσμο στο ποσό των 41,50 € με τη βαλίτσα και οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη των 112 θέσεων τύπου RJ 146 – 300.

γ. Για το ωράριο των πτήσεων μπορείτε να απευθυνθείτε στα Γραφεία της εταιρείας στο Αεροδρόμιο Σάμου (κ. Σκοπελίτη Νίκη τηλ. 2273062128 ) ή στο site http://www.astra-airlines.gr

 

2. Το ανωτέρω δρομολόγιο θα εκτελείται και από άλλη αεροπορική εταιρεία και συγκεκριμένα την Aegean Airlines. (Ωράρια μπορείτε να δείτε στο επίσημο site www.aegean.airtickets.gr. )

 

3. Έχουμε όμως την υποχρέωση να σας υπενθυμίσουμε ότι η μοναδική Αεροπορική εταιρεία, αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες διαβίωσης της πολύτεκνης αλλά και τρίτεκνης οικογένειας, που προέβη κατόπιν εγγράφου αιτήματός μας σε γενναίες εκπτώσεις ΠΡΩΤΑ για τη ΣΑΜΟ, στη συνέχεια για τη ΧΙΟ και τέλος για όλη την ΕΛΛΑΔΑ ήταν η ASTRA AIRLINES με επίσημο έγγραφό της από 26 Απριλίου 2013 (Αριθ. Πρωτ. ASTRA 13/99) και ΚΑΝΕΙΣ άλλος, παρά τις έγγραφες και προφορικές εκκλήσεις μας.

 

4. Επειδή η ανωτέρω αεροπορική εταιρεία μας έχει αποδείξει περίτρανα την αγάπη της προς το θεσμό της οικογένειας και ιδιαιτέρως της πολύτεκνης και τρίτεκνης καλούμε τα μέλη μας να συνεχίσουν τη στήριξή της στις νέες της διαδρομές, το οποίο και θεωρούμε αυτονόητο.

 

Με σεβασμό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Απόστολος Γ. Τσιώλης

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Β. Βούρος

Μοιραστείτε...

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

 

Επισκέπτες

ΣήμεραΣήμερα1273
ΕχθέςΕχθές4074
ΕβδομάδαΕβδομάδα18226
ΜήναςΜήνας5347
ΣύνολοΣύνολο5187977
Statistik created: 2017-02-02T07:33:34+02:00
O καιρός σήμερα